Dragoș Bucur, dezvăluiri despre cea mai mare greșeală din copilărie. Ce sfat le-a dat celor trei copii

Cele mai mari greșeli din tinerețe: Un episod marcant din viața lui Dragoș Bucur

Podcast cu Dragoș Bucur

Într-un podcast captivant, celebrul actor Dragoș Bucur a dezvăluit despre momentul cu cele mai mari repercusiuni din adolescența sa și modul în care acesta l-a afectat. În vârstă de 45 de ani, Dragoș Bucur a fost invitatul special al lui Mihai Bobonete.

Întrebarea fundamentală a podcastului a fost legată de cea mai mare greșeală a vieții lui Dragoș Bucur. Actorul a fost deschis și a împărtășit o poveste cutremurătoare din adolescența sa. Mai mult decât atât, Dragoș Bucur a menționat că a discutat deschis și cu propriii săi copii despre această experiență și pericolele asociate cu consumul de substanțe toxice precum alcoolul, drogurile și țigările. Totodată, a oferit un exemplu personal care subliniază gravitatea excesului în consumul acestor substanțe.

“La vârsta de 17 ani, am fost atât de inebriat încât am ajuns într-unul dintre cele mai înalte hoteluri, avea 14 etaje, parcă, și am umblat pe terasa de sus, pe o margine de doar 10 cm, la ora 2 dimineața. Mă simțeam invincibil, extrem de beat. Cred că am avut norocul divin de a nu face un pas înainte, care, în mod normal, ar fi fost fatal, dat fiind starea mea de ebrietate. M-am trezit brusc la realitate, mi-am dat seama de riscul imens pe care îl presupunea comportamentul meu, și am coborât imediat. A fost un moment crucial în viața mea”, a împărtășit Dragoș Bucur.

Atitudinea parentală a lui Dragoș Bucur

Dragoș Bucur și soția sa, Dana Nălbaru, formează un cuplu de peste 18 ani. Cei doi sunt părinți a trei copii – Sofia, Roxana și Kadri, dintre care unul este adoptat. Implicați profund în educația și dezvoltarea copiilor lor, au optat pentru homeschooling într-un moment al vieții lor.

Întrebat despre perspectivele de viitor ale copiilor săi, Dragoș Bucur a subliniat că nu dorește să le impună presiuni și că îi va susține în orice decizie vor lua.

“Nu vreau să le influențez direcția vieții. Nu-mi doresc să-i văd pe copiii mei urmând un anumit drum. Vreau doar ca ei să aleagă calea care îi va face fericiți pe termen lung, să nu simtă că este o povară pentru ei”, a explicat actorul.

Cu toate acestea, bazându-se pe personalitatea fiecărui copil, Dragoș Bucur a oferit o perspectivă asupra direcțiilor pe care ar putea să le urmeze cei trei copii.

“Sofia ar putea să exploreze lumea călătorind cu un camper, Kadri s-ar putea implica în domeniul matematicii și al științelor, în timp ce Roxana s-ar putea dedica dansului sau altor activități legate de scenă”, a mai adăugat Dragoș Bucur.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤