Dumitru Constantin Dulcan: „Arsenie Boca sfatuia ca ori de cate ori vrei sa rezolvi ceva, sa spui de 7 ori”

Profesor Dumitru Constantin Dulcan, medic neurolog si psihiatru, autor de literatura filozofica si metafizica. Este cunoscut in special pentru lucrarea Inteligenta materiei, publicata in Romania sub o forma cenzurata in perioada comunista, dar republicata integral si cu adaugiri dupa Revolutia din 1989.

Acesta este medic militar specialist in neurologie, profesor universitar la Universitatea „Titu Maiorescu” din Bucuresti.
Dumitru Constantin Dulcan: „Ca gandul nostru sa se transforme in realitate este nevoie de energia emotiei”
Dr. Dumitru Constantin Dulcan a spus ca iubirea autentica poate determina creierul uman sa realizeze perforate incredibile, precum cele realizate de parintele Arsenie Boca.

„Din miliardele de oameni care populeaza pamantul la ora actuala, doar cativa au aceste haruri. Aceste abilitati de a sti, cum stia parintele Arsenie Boca, totul despre tine, inainte de a ii spune. De la nume si istoria personala, la ce boli urmeaza sa faci si sfaturi cum pot fi prevenite.

Nu mai vorbim despre acel eveniment de teleportare la care Arsenie Boca asista la inmormantarea mamei, fara sa fie acolo in sine. Aceste performante pe mine ca om de cunoastere stiintifica ma intereseaza sa stiu cum este posibil. Exista o explicatie a lucrurilor, dincolo de dimensiunea divina in numele careia a actionat parintele Arsenie Boca si altii..

Este in acelasi timp o confirmare a lucrurilor extraordinare care se spun despre Iisus Hristos. Toti cei care traiesc in dimensiunea divina cu emotia, cu sufletul din punct de vedere stiintific…

Institutul din California spune textual ca inima are in jur de 50 de milioane de neuroni prin care decide la nivel de emotie. Emotia pleaca din inima, este transmisa creierului, care o decodifica in trairile noastre. Acesti oameni au trait emotia divina. Emotia inseamna in primul rand energie.
Ca gandul nostru sa se transforme in realitate este nevoie de energia emotiei, emotia are nevoie la randul ei de energia lucrurilor.

Evident, energia pozitiva. Bucuria, iubirea, acea energie fantastica emanata de creier, care pur si simplu devine realitate. Aceeasi realitate pe care daca noi, ceilalti am fi stiut sa o traim de aceeasi maniera, probabil ca ajungeam la performante apropiate de cele ale lui Arsenie Boca”, a declarat Dumitru Constantin Dulcan, potrivit Antena 3.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤