Dupa 9 ani au decis…

Din anul 2012, Delia și Răzvan Munteanu și-au unit destinele și formează o familiei frumoasă. Deși nu se afișează prea mult împreună pe rețelele de socializare, cei doi sunt

de nedespărțit. Soțul Deliei este și managerul artistei, iar aceștia fac o echipă bună atât în viața profesională, cât și în cea personală. Relația dintre Delia și Răzvan Munteanu merge ca pe roate.

Artista a dezvăluit că are în soțul său un partener și un sprijin. Deși uneori se întâmplă să aibă păreri diferite, aceștia reușesc mereu să ajungă la un numitor comun.

„Nu e o persoană critică, este pragmatic, conectat la tot ce e nou, foarte implicat în tot ceea ce înseamnă proiectele mele. Da, îmi spune de fiecare dată când nu îi place ceva și e superimportant pentru mine. Suntem o echipă și am nevoie de cineva ca el lângă mine, să mă susțină, să mă echilibreze. Se întâmplă să avem și opinii diferite, ceea ce nu e ceva rău neapărat, e important să găsim echilibrul între opinii și să ajungem să luăm decizia corectă”, a declarat Delia potrivit Click.

Delia, viitoare mămică? De mult timp unul dintre cele mai controversate subiecte atunci când vine vorba despre Delia este cel legat de copii. Mulți se întreabă de ce artista nu a făcut pasul cel mare până acum sau dacă are de gând să îl facă în viitor.

Deși nu este categorică atunci când spune că nu își dorește un copil, Delia nu intenționează să facă acest pas prea curând. Nu exclude în totalitate posibilitatea de a rămâne însărcinată, dar dacă va face acest pas își dorește să fie făcut din dorința ei și nu din cauza presiunii societății.

„Gena familiei a fost dusă mai departe. Şi sunt şi doi. Sunt topită după ei, dar am opţiunea să plec când vreau să plec. Mie mi se pare o doză de egoism şi faptul că aduci un copil în lumea asta.

Nu mi-ar plăcea să aduc un copil azi, în lumea în care trăim. Doar pentru plăcerea mea l-aş face. Să zică lumea: «Gata, bă, a făcut copil! A apărut copilul». E o presiune… Deşi sunt obişnuită să discut despre asta, în orice interviu sunt întrebată”, a spus Delia.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤