După 9 ani de căsnicie cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea a dat vestea: “În lumea asta e complicat…”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au oficializat uniunea lor în fața legii în anul 2015 și au devenit părinții a două fetițe adorabile, Victoria și Iris. După aproape un deceniu de parteneriat cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea împărtășește reflectările sale despre sursele divergențelor cu partenerul său.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda își gestionează provocările în căsnicie și analizează originea disputelor dintre ei. Într-un interviu acordat revistei VIVA!, Gabriela Cristea a dezvăluit mai multe aspecte ale relației lor de aproape zece ani alături de Tavi Clonda. Prezentatoarea fermecătoare a dezvăluit sursele neînțelegerilor dintre ei și cine are tendința să păstreze resentimentele.

Chiar și după atâta timp împreună, cei doi nu au avut vreodată o confruntare atât de gravă încât să amenințe relația lor. Gabriela a mărturisit că divergențele dintre ea și Tavi apar, în principal, din cauza epuizării energetice.

“În mod frecvent, ne confruntăm din cauza lipsei de energie. Având doi copii mici, gestionând cariere, încercând să dezvoltăm și alte afaceri, menținându-ne responsabilitățile domestice și aspirând la realizări remarcabile în viață, devine complicat și nivelul nostru de energie scade considerabil. Cei mai mulți dintre eforturile noastre sunt canalizate către îngrijirea copiilor”, a afirmat Gabriela pentru VIVA!.

Ei se consideră privilegiați în relația lor: „Nu am rămas supărați unul pe celălalt mai mult de câteva ore”
Când vine vorba de reconciliere, partenerul ei este cel care inițiază soluțiile: “În general, Tavi este cel care mediează conflictele și este cel care facilitează împăcarea”, a adăugat frumoasa brunetă în interviul acordat.

Cei doi se consideră norocoși că nu se confruntă frecvent cu conflicte. Nu rămân supărați unul pe celălalt mai mult de câteva ore. “Nu am rămas supărați unul pe celălalt mai mult de câteva ore și chiar și atunci, ne dorim doar să discutăm deschis și să găsim soluții pentru problemele noastre.”

Este evident că menținerea unei relații funcționale pe parcursul a atâtor ani nu este deloc ușor. Atunci când apar tensiuni în cuplu, este esențial să se direcționeze eforturile către găsirea unei rezolvări. Nu este constructiv să cauți vinovății.

“Probabil nu avem timp pentru asemenea lucruri, deoarece avem multe responsabilități și preferăm să ne concentrăm asupra acestora și să acordăm mai puțină atenție conflictelor și potențialelor motive de despărțire, pentru că întotdeauna putem găsi motive de neînțelegere. Cred că este mai provocator să menții o relație autentică”, a continuat Gabriela Cristea.

Situația se îmbunătățește în emisiunea „Mireasa- Capriciile iubirii”
Așa cum ne-am aștepta, Gabriela Cristea este gazda emisiunii „Mireasa- Capriciile iubirii”, difuzată în fiecare zi de la 19:00, pe Antena 1. Ea împărtășește și perspectivele sale despre cariera sa:

“Lucrurile merg din ce în ce mai bine. Audiența este în creștere, ceea ce ne bucură. Am început un nou sezon în ianuarie, atât pentru „Mireasa” cât și pentru „Capriciile iubirii”, și acesta este un sezon extins. În fiecare sezon avem parte de evenimente noi și extraordinare și suntem fericiți că întâlnim mereu persoane dornice să-și găsească dragostea. Eu cred că dragostea ar trebui să fie fundamentul vieții noastre, al tuturor, pentru că atunci când avem dragoste, suntem capabili să realizăm orice, să mutăm munții din loc”, a declarat prezentatoarea de la Antena Stars.

Întrebată cum își petrece timpul liber și cum arată un weekend în familia ei, Gabriela a recunoscut că rareori reușește să se relaxeze în acele zile. Weekendurile sunt ocupate cu activități diverse pentru cele două fetițe.

“Conceptul de weekend și cel de distracție sunt diferite pentru noi când vine vorba de weekend, deoarece noi, părinții, ne concentrăm pe distracția fetițelor noastre. După un weekend, eu sunt mult mai obosită decât după toate activitățile pe care le am în timpul săptămânii, deoarece trebuie să ne gândim la o mulțime de activități pentru a le face pe fete să se simtă bine, ele plictisindu-se foarte ușor”, a adăugat vedeta pentru VIVA!.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤