Ea a avut 43 de proceduri cosmetice pentru a deveni o “păpușă Barbie” “adevărată”

O femeie dezvăluie “noul său chip” după ce a suferit 43 de operații pentru a semăna cu o păpușă Barbie. Dalia Naeem, în vârstă de 29 de ani, din Bagdad, ar fi cheltuit mii de dolari pentru a-și schimba aspectul astfel încât să semene cu personajul legendar.

Unii oameni au numit-o “Barbie din Irak” datorită părului ei blond și trăsăturilor sale uimitoare.

Într-un videoclip recent, prezentatoarea și actrița și-a dezvăluit noul stil, provocând comentarii precum “Zombie” și “Păpușa Diavol” din partea telespectatorilor.

Dalia pare să fi atras atenția multor oameni, fapt demonstrat de cei peste 996.000 de urmăritori de pe Instagram și alți 43.900 pe TikTok.

Dalia poză cu artistul ei de machiaj, care a spus în fața camerei: “Arăți atât de frumoasă, draga mea.” Expresia “ca o Barbie.”

Dalia, care are o gură mare și un nas mic, a remarcat: “Machiajul tău este de Barbie.” Sensația din mediul online pare să fi suferit mai multe proceduri cosmetice recent, inclusiv umplerea buzelor și augmentarea sânilor.

Dalia este o actriță și prezentatoare TV care a devenit celebră în țara sa natală. Ea locuiește în cartierul Adhamiyah din Bagdad, Irak. Iată cum arăta înainte de operațiile estetice.

Te rog să IMPARTEȘTI acest articol cu familia și prietenii!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤