Ea i-a fost amanta lui Florin Piersic, timp de 9 ani

În tinerețea sa, Florin Piersic a fost un veritabil Don Juan, cucerind inimile multor admiratoare și trăind aventuri amoroase demne de un film hollywoodian. Pe lângă un palmares artistic impresionant, viața sa sentimentală a fost la fel de plină și variată.

Florin Piersic a fost căsătorit de trei ori, toate soțiile lui fiind actrițe: prima, Tatiana Iekel, urmată de Anna Szeles și, în cele din urmă, Anna Torok, cu care este căsătorit și în prezent. Chiar și având soții remarcabile, actorul a recunoscut că a avut și alte relații extraconjugale.

Una dintre cele mai marcante relații a fost cea cu actrița Gabriela Werner, care a durat nouă ani. Gabriela a dezvăluit că relația lor a început în 1974, când era încă studentă la Institutul de Artă Teatrală și Cinematografică și a continuat până în 1983. Aceasta coincide cu perioada când Piersic era căsătorit cu Anna Szeles, relația lor nefiind una secretă, ci destul de vizibilă în public, chiar dacă încercau să nu rănească sentimentele celor din jur.

„Relația noastră de dragoste a fost intensă și deschisă, fără să fie o relație secretă; eram foarte îndrăgostiți unul de celălalt. Totuși, viața are întorsături neașteptate și am ales să merg pe un alt drum, fără să mă căsătoresc cu el, din păcate”, a mărturisit Gabriela Werner.

Deși relația lor a durat nouă ani, Gabriela a recunoscut că, dacă ar fi rămas cu Florin Piersic, viața ei ar fi fost foarte dificilă: „Dacă rămâneam cu el, ar fi fost un dezastru pentru mine… Era un diavol frumos; eu aveam 26 de ani, el 43. Chiar și azi este la fel de chipeș.”

Astăzi, Gabriela Werner trăiește în Israel, unde și-a întemeiat o familie. Ea a păstrat o relație apropiată cu Florin Piersic, care o vizitează de fiecare dată când ajunge în Țara Sfântă. Această legătură păstrează amintirile unui capitol tumultos, dar plin de pasiune, din viețile ambilor actori.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤