El are 31 de ani, iar ea 91 si se iubesc! Formeaza cuplul cu cea mai mare diferenta de varsta din lume!

Diferenta de varsta din cadrul unui cuplu este un subiect controversat. Unii considera sa prea multi ani distanta intre parteneri pot determina neintelegeri care in cel din urma ar duce la destramarea cuplului.

Ei bine se pare ca Kyle Jones nu este de aceeasi parere. Barbatul in varsta de 31 de ani sustine ca nu a iesit niciodata cu femei de varsta sa, ci mult mai in varsta.

Oricine e legat de cineva in felul propriu. Unii prefera blondele, altii brunetele, femeile grase sau cele slabe sau de diferite nationalitati. Mie imi plac femeile mai in varsta.

Oamenilor in general nu le place sa se gandeasca la bunicii sau parintii lor facand sex. Adevarul este ca ei fac asta. Cand mi-am dat seama ca imi plac femeile mai in varsta aveam 12-13 ani”, a marturisit Kyle.

Partenera lui, Marjorie are 91 de ani. „Am fost foarte incantata cand l-am intalnit pe Kyle. E flatant ca un tip atat de tanar sa iti faca curte.

El e foarte dragut. Cateodata am impresia ca e fiul meu, pana ajungem in pat. Acolo ma simt diferit”, a declarat femeia.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤