El e preotul din Maramureș care ar fi agresat o ucraineancă la mănăstire! Tânăra a sesizat Poliția

Situație scandaloasă la o mănăstire din Maramureș, acolo unde o tânără ucraineancă de 22 de ani se pare că ar fi fost victima unor abuzuri. Cel care ar fi agresat-o sexual ar fi fost chiar unul dintre stareții lăcașului de cult.

O ucraineancă în vârstă de 22 de ani ar fi trăit prin momente de calvar în urmă cu o lună, atunci când aceasta, de teama bombardamentelor, a venit în România și a fost primită cu brațele deschide într-o mănăstirea, acolo unde a fost cazată.

El e preotul care ar fi agresat o ucraineancă în Maramureș

Situația a fost una extrem de ciudată pentru tânără, căci ea a sesizat recent Poliția cu privire la faptul că ar fi fost agresată sexual în interiorul lăcașului de cult chiar de starețul mănnăstirii.

Ucraineana a mărturisit că în perioada 13-15 martie, când era cazată la mănăstirea din Petrova, aceasta a fost victima abuzului unui bărbat de 55 de ani, preot.

Acum polițiștii au deschis o anchetă și fac cercetări sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Vișeu de Sus, în vederea stabilirii a ceea ce s-a întâmplat.

Tânăra a venit la Poliție foarte speriată

Deși a trecut o lună de când ar fi avut loc abuzurile, abia în cursul zilei de duminică, 18 aprilie, tânăra ucraineană a mers la Poliție, acolo unde a mărturisit prin ce a trecut.

Fata era foarte speriată, însă organele legii nu-și explică de ce tânăra a mers atât de târziu pentru a depunde o plângere, căci a relatat că abuzurile ar fi avut loc în perioada 13-15 martie.

Polițiștii au audiat-o pe fată, dar și pe mai mulți martori în vederea cât mai rapidă a rezolvării acestui caz. Credincioșii sunt șocați de ce s-a întâmplat, mai ales că îl știau pe stareț că e un om cinstit și cu frică de Dumnezeu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤