El Este Bărbatul Care A Plătit 80.000 De Euro Pentru O Partidă De Amor Cu Daniela Crudu!

La începutul anului 2015, numele lui Ioan Neculaie apărea într-un dosar de prostituţie şi proxenetism.

Mai exact, procurorii au interceptat discuţii telefonice în care omul de afaceri negociază cu Diana Gureșoaie. Aceasta trebuia să îi aducă alte fete, majoritatea persoane publice, pentru a întreţine relaţii intime.

El a fost nevoit să dea declaraţii, iar pe baza acestora, o întreagă reţea a fost deconspirata.

Nu mai reprezintă un secret pentru nimeni faptul că milionarul a avut un apetit sexual ridicat, mai ales pentru fanteziile neobişnuite. Tocmai de aceea, nu a uimit pe nimeni informaţia conform căreia afaceristul ar fi plătit nu mai puţin de 80.000 de euro pentru a face amor cu Daniela Crudu într-un avion privat.

Ioan Neculaie nu numai ca că obişnuia să plătească săptămânal femei, însă avea şi fetişuri de-a dreptul ciudate. Pe lângă faptul că obişnuia să îşi aştepte partenerele în pielea goală, milionarul avea şi un adevărat arsenal de jucării.

Viața și cariera
Daniela Crudu s-a născut pe 14 iunie 1989 în București, România. A absolvit Liceul Economic Nr. 4 din București. În adolescență, Crudu a fost animatoare în mai multe cluburi din țară, dar și din străinătate, reușind să devină una dintre cele mai bine plătite animatoare din capitală. În 2012, aceasta a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Spiru Haret din București.

Crudu a intrat pentru prima oară în atenția presei datorită „Prințului Rațiu” (proxenetul Andrei Valentin Prisecaru) prin intermediul Școlii de modelling Prince d’Armeny unde a câștigat titlul de „Cel mai sexy fotomodel din România”.

În martie 2009, Crudu a apărut în revista Playboy, fapt care i-a crescut popularitatea astfel încât, aceasta a ajuns să prezinte lenjerie pentru brand-uri cunoscute.

Timp de trei ani, Crudu a jucat rolul de „vecină” în cadrul matinalului ‘Neatza cu Răzvan și Dani difuzat pe Antena 1. În ianuarie 2011, în urma unui scandal cu interlopul Leo de la Strehaia, Crudu a fost concediată de la ‘Neatza cu Răzvan și Dani deoarece, imaginea acesteia nu mai era în concordanță cu exigențele matinalului. Tot în ianuarie 2011, Crudu a devenit asistenta lui Dan Capatos în emisiunea Un Show Păcătos, difuzată pe același post de televiziune. La începutul anului 2013, Crudu a părăsit emisiunea din cauza crizelor de gelozie făcute de iubitul ei, fotbalistul Mihai Costea. După această demisie, Crudu a fost asistentă în cadrul emisiunii Superbingo Metropolis, iar mai apoi la Xtra Night Show.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤