El este Denis, românul de 33 de ani care a murit în războiul din Ucraina: „Şi-a dat viaţa pentru pace şi libertate”! Groaznic cum a fost UCIS

Denis Morăraș, un român de 33 de ani din suburbia Roșa Stânca a orașului Cernăuți, și-a pierdut viața în războiul din Ucraina.

Anunțul decesului tânărului român a fost făcut de Liceului Nr.6 „Alexandru cel Bun” din Cernăuți, instituție de învățământ pe care o absolvise Denis.

„A plecat în eternitate la vârsta de 33 ani…

În luptele împotriva agresorului rus și-a dat viața românul din Cernăuți (suburbia Roșa Stânca), fostul absolvent al instituției noastre de învățământ Denis Moraraș. Este o pierdere ireparabilă pentru familie, rude și toți acei ce l-au cunoscut. Luminoasă îi este amintirea, eternă — fapta lui eroică. Administrația liceului Alexandru cel Bun, cadrele didactice, părinții și elevii exprimă sincere condoleanțe familiei și rudelor îndurerate”, se spune în comunicatul liceului publicat pe Facebook, citat de bucpress.eu.

Denis Moraraș va fi condus pe ultimul drum vineri, 10 iunie, la orele 12.00.
rul Central al orașului Cernăuți (Hodilău), conform sursei citate.

Potrivit ultimelor informații de pe frontul din Ucraina, președintele Vladimir Putin ar pregăti un atac surpriză. Armata rusă controlează cea mai mare parte din Sievierodonetsk și bombardează puternic Lysychansk.

Rusia bombardează mai ales depozitele agricole. Pe de altă parte, Volodimir Zelenski afirmă că militarii ucrainei din Sievierodonețk au provocat pierderi majore armatei ruse.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤