El este tânărul care a murit în accidentul de motocicletă, din Anglia! Florin, plâns de familie și de iubită: ”Avem nevoie disperată de ajutor”

Lacrimi și suspine pentru familia unui tânăr din Șopârlița, județul Olt! Florin, în vârstă de 26 de ani, este bărbatul care a murit în urma accidentului cumplit de motocicletă, care a avut loc în Anglia.

Familia, iubita și prietenii cer ajutorul disperat pentru a aduce trupul neînsuflețit al tânărului în țară, dar mai ales, îl plâng pe rețelele de socializare!

O nouă veste tristă șochează pe toată lumea, după ce Florin, un tânăr în vârstă de 26 de ani, și-a pierdut viața în Anglia. Bărbatul se afla pe strada Birmingham din West Bromwic, și se plimba cu motocicleta, în clipa în care a fost lovit mortal de către un Volkswagen Tiguan.

În urma impactului puternic, Florin s-a stins din viață pe loc. În ciuda eforturilor depuse de cadrele medicale, nu s-a mai putut face nimic pentru a-l salva. Autoritățile sosite de urgență la fața locului au transmis primele informații despre tragedie.

Florin este bărbatul care a murit în accidentul de motocicletă, din Anglia. Familia și iubita cer ajutor disperat pentru a-l aduce acasă
”Este un incident tragic, în care un bărbat

și-a pierdut viața. Gândurile noastre alături sunt alături de familia și prietenii săi. Investigațiile sunt în curs de desfășurare, pentru a stabili cauzele

care au dus la producerea accidentului. Facem un apel către cei care dețin informații sau imagini filmate cu camerele

de bord să ne contacteze cât mai curând posibil”, au transmis reprezentanții Poliției pentru resa internațional.

Acum, familia, prietenii și iubita, fac un apel disperat pentru a aduce trupul neînsuflețit al lui Florin acasă, în Șopârlița, județul Olt. Lavinia, tânăra cu care Florin se afla într-o relație, le-a cerut ajutorul celor din mediul online.

”Am nevoie de ajutorul vostru pentru repatrierea iubitului meu care a decedat duminica seara intr-un accident rutier! Avem nevoie disperata de ajutorul vostru!!!”, a scris Lavinia pe contul său de Facebook.

Mesaje dureroase și de tristețe, pe contul de Facebook al lui Florin

Cei care l-au cunoscut și i-au fost prieteni sunt șocați de vestea primită și nu pot concepe moartea tânărului în vârstă de 26 de ani.

Pe contul de Facebook al lui Florin curg în șir mesaje pline de tristețe și lacrimi. Un apropiat a ținut să-i transmită că va fi iubit până după moarte de familie și prieteni.

”Florin era un băiat cu suflet bun, o persoană plină de energie și viață. Transmitea o energie pozitivă mereu. Marea lui pasiune a reprezentat-o motocicletele, era un pasionat care avea

benzina în sânge. Verișor drag, inima ta a încetat să mai bată, sufletul tău bun s-a ridicat la Ceruri lăsând în urmă o nemarginită durere și un gol imens în sufletele noastre. Prietenii și familia te iubesc până la moarte și după.

Toți cei care l-am iubit încercăm acum să strângem fondurile necesare pentru a putea fi repatriat în localitatea natală, Șopârlița, și înmormântat. Florin a iubit foarte mult motoarele și suntem siguri că s-a bucurat până la ultimul kilometru”, se arată într-un mesaj de pe contul tânărului. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤