ESTE ÎN DOLIU.

Mirela Banias, fostă concurentă de la ”Insula Iubirii”, trece prin momente grele. O persoană dragă ei și familiei sale a trecut în neființă.

Pe rețelele de socializare, aceasta a transmis un mesaj.

Mirela Banias, fostă partcipantă în emisiunea ”Insula Iubirii” de la Antena 1, trece prin momente grele, după ce o persoană dragă a murit.

Fosta concurentă din Thailanda are sufletul trist, după ce Marian, persoană dragă ei și familiei sale, s-a stins din viață la vârsta de 75 de ani.

„Soartă crudă și nemiloasă a hotărât ca bunul nostru Marian să plece dintre noi la vârsta de 75 de ani, când nimeni nu se aștepta. S-a chinuit sub ochii mei și a murit azi dimineață. De atunci, mie mi se perindă în fața ochilor toate amintirile…. Dumnezeu să te aibă în pază om bun. Te vom iubi mereu”, este mesajul scris de Mirela Banias pe rețelele de socializare.

A fost la un pas de a fi ucisă, în închisoare
Mirela Banias de la Insula Iubirii a trecut printr-un adevărat coșmar. După ce a fost căsătorită cu un bărbat pentru care a furat din banca la care lucra suma de 100.000 de euro și a ajuns în închisoare, fosta concurentă a fost la un pas de a fi ucisă.

Mirela Banias a povestit acum ceva timp totul despre drama pe care a trăit-o, în spatele gratiilor. Fosta concurentă de la Insula Iubirii a petrecut 4 ani într-un penitenciar de maximă securitate, acolo unde a îndurat un tratament oribil, din partea colegelor de celulă. La un moment dat, Mirela Banias a mărturisit că a fost la un pas de a muri, după ce una dintre colegele de celulă, cunoscută ca fiind o criminală extrem de periculoasă, a plănuit să o atace cu cuțite pe care le confecționa din conserve.
sursă foto: Pixabay

➦ CITEȘTE ȘI... ➤