Eugenia Şerban, victorioasa in lupta cu cancerul ginecologic si de san: „Am gasit puterea sa merg mai departe”

Actriţa Eugenia Şerban a fost diagnosticată cu două tipuri diferite de cancer în aceeaşi zi, unul la sân şi altul la nivel ginecologic. Vestea a fost şocantă pentru ea, dar şi pentru cei din jurul ei. Cu toate acestea, Eugenia a găsit puterea de a merge mai departe şi de a lupta cu boala necruţătoare.

Anul trecut, în luna aprilie, Eugenia Şerban a mers la controlul ginecologic anual, unde s-a descoperit că ceva nu este în regulă. Începând cu acea zi, au început investigaţiile, iar în luna iunie a fost confirmat diagnosticul de cancer la nivel ginecologic. În aceeaşi zi, medicul a decis să i se facă o ecografie de sân, iar vestea a fost una şocantă – avea cancer şi la sân.

Iniţial, actriţa a sperat că este o greşeală şi a început toate investigaţiile necesare pentru a fi sigură de diagnostic. Au urmat RMN-uri, CT-uri, PET CT-uri şi biopsii, iar aşteptarea rezultatelor a fost cel mai greu moment pentru ea. Deşi i s-a întâmplat ceva atât de grav, Eugenia a găsit puterea să se ridice şi să lupte.

După ce a primit diagnosticul, Eugenia Şerban a trecut printr-o perioadă foarte dificilă. Avea multe întrebări şi îşi punea mereu aceleaşi întrebări: de ce eu, de ce mie? Însă, în aceste momente dificile, a avut alături de ea oameni şi prieteni minunaţi.

În timpul investigaţiilor, Eugenia a fost plecată la Timişoara pentru un spectacol monolog, dar a profitat de oportunitatea de a face RMN-uri şi CT-uri pentru a nu pierde timpul. A fost o perioadă dificilă pentru actriţă, dar a luptat cu curaj şi a învins.

Eugenia Şerban a trecut prin cele mai grele momente din viaţa sa, dar a reuşit să îşi găsească puterea interioară de a merge mai departe şi de a lupta cu boala. Prin curajul şi determinarea ei, a învins cancerul şi a revenit la viaţa ei normală. Eugenia este un exemplu de încurajare pentru toţi cei care trec prin momente dificile în viaţa lor. Învingem împreună!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤