Eva Maruta castiga enorm din Tik Tok la doar sapte ani.

Eva Maruta, fiica celebrului cuplu format din Andra si Catalin Maruta, se remarca prin talentul ei precoce in utilizarea retelelor sociale si in muzica, la doar sapte ani. Este o persoana pasionata de social media, de muzica si isi dedica cu seriozitate timpul si energia pentru a fi una dintre cele mai bune la scoala.

Eva Maruta are deja o comunitate impresionanta de urmaritori pe diverse platforme de socializare. Este foarte populara pe Tik Tok, o platforma online foarte cunoscuta unde isi posteaza frecvent videoclipuri.

In prezent, are un numar de peste 400 de mii de abonati si 4.7 milioane de aprecieri pe contul sau oficial de Tik Tok. Eva adora sa posteze clipuri amuzante alaturi de familia ei, iar fanii sunt intotdeauna curiosi sa afle mai multe despre viata lor. In mod evident, conturile de social media ale Evei sunt gestionate de parintii ei.

Cu toate acestea, este oarecum un mister cat castiga Eva Maruta din postarile sale de pe retelele sociale. Aceasta este o intrebare care ii preocupa pe multi dintre urmaritorii sai. Potrivit influencermarketinghub.com, o unealta care masoara castigurile din Tik Tok, se estimeaza ca Eva Maruta castiga intre 235 si 392 de dolari dintr-o singura postare pe aceasta platforma.

Andra si Catalin Maruta se mandresc cu copiii lor.

”Nu as vrea ca familia noastra sa fie un simbol atat de puternic, ma cam sperie acest gand. Nu exista relatii perfecte, asa cum nu exista oameni perfecti, iar ca suntem impreuna de 15 ani este rezultatul faptului ca am reusit sa ne intelegem unul pe celalalt si sa ne dorim sa construim un viitor impreuna. Cred ca este greu, mai ales in ziua de azi, ca un cuplu sa reziste. Pentru mine, casnicia este un loc in care am construit, alaturi de Catalin. Nu ne sufocam unul pe altul, fiecare are un vis si o profesie care ii aduce satisfactii, avem vieti proprii si avem o viata impreuna, iar asta face ca relatia noastra sa functioneze foarte bine”, spunea Andra pentru Viva.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤