EXCLUSIV Maria Ciobanu și-a făcut testamentul. Cât va moșteni Ionuț Dolănescu din averea de peste 2 milioane de euro

Maria Ciobanu, ajunsă la 83 de ani, nu vrea ca cei trei copii să se certe pe avere după trecerea ei în neființă. Așa că a stabilit deja ce îi va lăsa lui Ionuț Dolănescu și surorilor lui.

A cântat timp de mai bine de 60 de ani

Considerată doamna de fier a muzicii populare românești, Maria Ciobanu a ales să se retragă din activitate după o carieră de peste 60 de ani. În aceștia ani a reușit să câștige inimile a milioane de români. Ajunsă la venerabila vârstă de 83 de ani, marea artistă cântă numai de câteva ori pe an, în special la evenimente mari, de renume.

De altfel, mama lui Ionuț Dolănescu s-a stabilit de aproape un deceniu la Los Angeles, acolo unde deține o casă împresionantă. Acum, Maria Ciobanu își petrece majoritatea timpului acasă, alături de nepoți. Nu are probleme majore de sănătată. Anii și-au pus amprenta asupra acesteia și are dificultăți la mers, obosind extrem de repede.

A decis deja cum își va împărți averea

Dacă acum preferă să își trăiască bătrânețea departe de scenă, în sânul familiei, în cei 50 de ani de activitate, artista a avut mii de concerte, în țară, dar multe și în străinătate. De altfel, la un moment dat, Maria Ciobanu chiar a declarat faptul că singurul lucru pe care îl regretă e că și-a petrecut mult timp departe de casă și de copii.

Sacrificiile au fost mari, însă au venit la pachet și cu un statut financiar excepțional. Astfel, de-a lungul anilor, marea cântăreață a strâns nu mai puțin de 2 milioane de euro. Maria Ciobanu deține 3 vile în București câteva apartamente, câteva terenuri, dar și bijuterii de peste 100.000 euro. Pentru că nu a dorit ca banii să reprezinte mărul discordiei în familia ei, interpreta de muzică populară și-a făcut testamentul, iar playtech.ro are toate detaliile:

“Dânsa a văzut multe la viața ei și știe că principalul motiv de ceartă între neamuri sunt banii. Chiar și între frați. Tocmai de aceea, ea a vrut ca totul să fie clar încă de pe acum. A stabilit cu fiecare dintre ei ce va primi. Ionut va rămâne cu vila din America, printre altele. Bijuteriile vor rămâne surorilor, Leontina și Camelia. Doamna Maria a pus condiție ca fetele să nu le vândă.  Ținutele populare, la fel. Apartamentele le-a împărțit între nepoți. Drepturile pentru melodii se vor împărți în mod egal. Așa, toată lumea este mulțumită, iar dânsa are certitudinea că frații nu vor avea de la ce să se certe”, ne-a declarat un apropiat al marii artiste.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤