Fabulos! O fana i-a spus ca SOTIA sa este prea BATRANA. Raspunsul lui Horia Brenciu este de MILIOANE!

Fabulos! O fana i-a spus ca SOTIA sa este prea BATRANA. Raspunsul lui Horia Brenciu este de MILIOANE!

Recent, Horia Brenciu a urcat pe contul sau de Instagram o fotografie cu sotia sa, Alice Dumitrescu. In dreptul imaginilor publicate pe pagina sa de socializare au aparut doua mesaje:  „mama copiilor mei” si „diva mea”.

Unul dintre prietenii virtuali ai artistului a simtit nevoia sa iasa in evidenta printr-un comentariu rautacios la adresa sotiei sale, comentand aspectul fizic al acesteia.

Asa cum era de asteptat, Horia Brenciu i-a oferit un raspuns de milioane internautei care si-a dat in petec in vazul lumii.

„Bătrână pentru tine Horia… Păcat că nu ţi-ai găsit o fată tânără și frumoasă”, este comentariul care a aparut in dreptul fotografiei cu Alice Dumitrescu, sotia lui Horia Brenciu.

„Păcat de mesajul ăsta, că poza ta de profil părea atractivă”, este raspunsul extrem de elegant pe care artistul i l-a oferit internautei care i-a criticat sotia.

In plus, dialogul celor doi a continuat: „Am replicat elegant cu o trimitere la poza ta, fața de rândurile puerile pe care le-ai scris.

E adevărat, nu oricine pricepea subtilitatea. Ai început cu stângul, judecând, ceea ce nu se întâmplă nici dacă aş fi fost cel mai necunoscut de pe planetă. Nu te-am blocat. Nu te-am jignit.

Dar ceea ce observ e ca insişti cu rândurile-ţi îndoielnice și la prietenii mei care scriu pe pagina asta. E clar, Instagramul nu e pentru tine. Vorbeai de consecințe?! Ai niște răspunsuri la afirmațiile

tale de la oameni normali. Astea sunt consecințele judecăților tale. Și nici nu ești persoană publică! Ce chestie!”, a concluzionat Horia Brenciu pe pagina sa de Instagram.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤