Familia bătrânei plecase acasă plângând, se chinuia și nu mai avea mult timp. Asistenta s-a strecurat înainte să plece în camera bolnavei și a făcut ceva care i-a distrus și pe medici. Camerele au înregistrat tot! Ce i-a făcut

 

Uneori pare că ziarele sunt pline în ultima vreme numai cu vești teribile, lucruri îngrozitoare se petrec peste tot în lume.

În fiecare zi ne trezim și suntem șocați de cât de urâți pot fi oamenii. Dar din când în când mai citim și lucruri minunate.

Tocmai de aceea ar trebui să acordăm poveștilor pozitive mai multă atenție. Aceasta este o astfel de poveste, una pe care Jeremiah Nichol a împărtășit-o bucuros cu întreaga lume.

Bunica lui Jeremiah zăcea într-un pat de spital și era aproape de sfârșitul vieții, iar el știa că nu mai are mult timp, în spital avea nevoie de cineva pentru orice mic efort.

Isabelle, de exemplu, este una dintre asistentele care au ajutat-o pe femeie. Ea este genul de asistentă care merge dincolo de obligațiile de serviciu, iar Jeremiah vrea ca toată lumea să afle ce a făcut ea pentru bunica lui.

Când Isabelle a aflat că Helen, bunica lui, nu mai avea mult timp, s-a strecurat în camera bătrânei în ziua ei liberă și a făcut ceva uimitor.

Toți avem talentele noastre, dar asistenta aceasta este binecuvântată cu vocea unui înger. Isabelle a ținut-o de mână pe Helen și a întrebat-o dacă poate să îi cânte.

Din fericire momentul acesta special a fost surprins de camere, așa încât familia lui Helen nu va uita niciodată aceată clipă frumoasă în viața bunicii.

Pe când doctorii sunt considerați eroi fiindcă salvează vieți, asistentele au grijă de pacienți într-un cu totul alt mod. Isabelle are o inimă atât de mare încât chiar a venit să îi cânte lui Helen.

Priviți acest moment uimitor:

 

➦ CITEȘTE ȘI... ➤