Fata cea mare a Anamariei Prodan, îndrăgostită până peste cap. El este tânărul care i-a furat inima Rebeccăi

Când vine vorba despre fiicele sale, Anamaria Prodan are cu ce se mândri.

Rebecca, fata cea mare a impresarei, este o domnişoară frumoasă, ascultătoare şi inteligentă.

Tânăra în vârstă de 20 de ani este studentă la o prestigioasă facultate din Milano, spre bucuria părinţilor săi. Făcută parcă pentru lumea modei.

Rebe, aşa cum o alintă impresara, are toate atuurile pentru a fi un model de succes: are 1, 83 înălţime,

picioare lungi, talie de viespe şi, cel mai important, multă ambiţie, căci, pentru a răzbate în meseria de model, nu este deloc uşor.

Şi, dacă tot vă spuneam că Rebecca este un model de succes în Milano, acest lucru se poate observa din imaginile pe care le postază şatena pe contul ei de instagram. Rebecca ştie foarte bine cum să se scoată în evidenţă.

Indiferent că pozează în haine de zeci de mii de euro sau în costume de baie super sexy, fiica Anamariei Prodan are alura unui model de talie internaţională.

Nu doar ca a debutat acum sase ani in moda, dar pasii pe care i-a facut pana in prezent sunt foarte mari, iar mama ei o sustine, atat financiar, cat si moral.

Rebecca, indragostita pana peste cap

E frumoasa, este bogata, este inteligenta, va dati seama ca o astfel de domnisoara nu avea cum sa fie singura. Tanara are o relatie cu David, un baiat de varsta ei, cu care traieste in Italia si cu care se intelege de minune, potrivit Antena Stars.

„Am iubit, locuieste in Monacco, ne vizitam frecvent. Acolo face business. David in cheama si are 19 ani. Suntem impreuna de doi ani jumatate. Mamei ii place mult de el”, a spus Rebecca in urma cu ceva timp.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤