Femeia din imagine (74 de ani) agăța barbăți, de regulă în gări și mergea cu ei în camera de hotel pentru o partidă fierbinte!

Maria Belei, în vârstă de 74 de ani, cunoscută pentru tâlhăriile ingenioase a fost trimisă în judecată. Aceasta ar fi sedat și furat o altă bătrână, în vârstă de 89 de ani. Ce alte condamnări mai are aceasta la activ?

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava au anunțat astăzi că au finalizat ancheta și au trimis în judecată o inculpată în vârstă de 74 de ani, recidivistă, care ar fi comis o tâlhărie asupra unei alte bătrâne, cu un mod de operare ingenios și periculos în același timp pentru victimă.

În luna octombrie 2020, Maria Belei, care avea la vremea aceea 72 de ani, a sedat o bătrână de 89 de ani, iar apoi i-a furat banii. Dar acest episod nu a fost primul. Se pare că femeia a fost reclamată de mai multe persoane și are mai multe condamnări la activ și a fost trimisă la penitenciar de şase ori pentru acest gen de tâlhărie. Ea ademenea bărbaţi, pe care îi agăţa de regulă în gări, mergea cu ei într-o cameră de hotel, pentru o partidă de sex, iar acolo îi jefuia.

Cum a reușit Maria să tâlhărească bătrâna de 89 de ani
Ultima oară aceasta a ispășit o treime dintr-o condamnare de 12 ani de închisoare pentru tâlhărie. Din cauza faptului că este trecută de vârsta de 60 de ani, aceasta a beneficiat de posibilitatea de a executa doar o treime din pedeapsă.

”Fiind în imobilul persoanei vătămate G.E., în vârstă de 89 de ani, situat în municipiul Suceava, persoană de care avea grijă de trei zile, a servit-o pe aceasta cu o cafea în care i-a pus o substanță narcotică ce conținea diazepam, împrejurare în care persoana vătămată a adormit profund timp de aproximativ trei ore şi, profitând de aceasta, a sustras bani dintr-o poșetă ce era pe un fotoliu din sufrageria imobilului, precum și mai multe bijuterii din aur din buzunarul unui palton, acţiuni prin care a produs un prejudiciu în valoare de 6.750 lei, care nu a fost recuperat până în prezent”, se arată într-un comunicat al procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava.

Inculpata a fost trimisă acum în judecată în stare de arest preventiv sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată. Procurorii au mai reținut că inculpata nu se află la primul contact cu legea penală, aceasta săvârşind fapta în stare de recidivă postcondamnatorie, scrie MonitorulSv.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤