Fetele lui Vadim Tudor fac dezvăluiri nebănuite. ”Îl visează cam cu vreo 2-3 săptămâni înainte ca să se întâmple ceva rău în familie”

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor au făcut dezvăluiri la cinci ani de la moartea lui. Acestea au afirmat că mama lor îl visează înainte de a se întâmpla ceva rău în familie.

Corneliu Vadim Tudor a murit la vârsta de 65 de ani, în anul 2015. Acesta a încetat din viață în urma unui infarct, în data de 14 septembrie 2015.
Zilele trecute, văduva ”Tribunului”,

Doina, a organizat, împreună cu cele două fiice, Lidia și Eugenia, un parastas la mormântul celui care a fost Corneliu Vadim Tudor.

La o emisiune de la Antena Stars, Lidia și Eugenia au mărturisit că mama lor îl visează cel mai mult pe Corneliu Vadim Tudor.

„Mama îl visează în general. Îl visează cam cu vreo 2, 3 săptămâni inainte ca să se întâmple ceva rău în familie. E ca un avertisment pentru noi. Nu spune nimic, doar îl vede și-l visează nopți de-a rândul.

Pentru ea e ca un semn și știe că se va întampla ceva în familie, ceva rău, cum a fost operația mea de peritonită, problemele Lidiei de sănătăte, scandal în familie”, a spus Eugenia, potrivit spynews.ro.

 

Lidia, probleme de sănătate după moartea tatălui

Lidia, una dintre fiicele lui Corneliu vadim Tudor, a afirmat că problemele sale de sănătate s-au acutizat după dispariția tatălui ei.

„Aveam o boală cardiacă, genetică, care s-a acutizat odată cu moartea lui, dar am grijă, merg la medic constant și încerc să fiu liniștită și să duc o viață fără prea mare stres”, a afirmat tânăra.

”Niciodată nu ne certa”

Eugenia, fata cea mică a lui Corneliu Vadim Tudor, oferit detalii despre cum a fost Corneliu Vadim Tudor ca tată.

„Niciodată nu ne certa. Era un tată extraordinar de prezent, chiar dacă era foarte ocupat. Lăsa absolut totul și era alături de noi la serbări, la zile de naștere, la absolut toate momentele importante din viața noastră.

Ne întreba tot timpul: ”Unde vreți să vă ducă tata, ce veți să vă facă tata, ce vreți să vă cumpere tata””, a declarat Eugenia, fiica cea mică a lui Vadim Tudor, conform sursei citate. scrie tacataca.prosport.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤