Fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani este gravidă din nou. ”Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”

O adolescentă care a rămas însărcinată la doar 13 ani a anunțat acum că este însărcinată din nou.

Povestea buclucașă se petrece în Rusia, iar după ce a născut, Darya Sudnishnikova a susținut că tatăl biologic este un băiat de 10 ani.

Atât apropiații, cunoscuții, dar și o lume întreagă au rămas șocați când au aflat veștile.

Minora Darya Sudnishnikova, care a născut la vârsta de 13 ani este din nou însărcinată. Recent, adolescenta a anunţat în mediul online că a rămas din nou însărcinată şi așteaptă al doilea copil.

Darya, fetița care la 13 ani a rămas însărcinată cu un băiețel de 10 ani, este gravidă iar
La vârsta de 15 ani, Darya Sudnishnikova a anunțat că este gravidă din nou, după ce a adus pe lume o fetiță acum doi ani, la 13 ani.

Darya Sudnishnikova este acum influencer pe rețelele de socializare și a strâns peste un milion de urmăritori pe Instagram după ce a confimat sarcina. Minora a dus pe lume o fetiță, pe nume Emilia, iar prima dată a anunțat că tatăl biologic al copilului este un băiețel de doar 10 ani, pe nume Ivan.

În timpul sarcinii, minora a făcut o declarație șocantă spunând că a mințit în tot acest timp și că, de fapt, a fost violată de un băiat de 15 ani, dar i-a fost teamă să spună cuiva adevărul pentru a nu fi judecată.

În prezent, polițiștii fac cercetări cu privire la acest caz, cu privire la acuzaţia de viol. Oamenii legii au prelevat o probă de ADN de la micuţa Emilia și urmează să stabilească cine este, de fapt, tatăl copilului.

Recent, adolescenta a postat o fotografie pe contul său de Instagram cu un test de sarcină pozitiv și le-a dat urmăritorilor ei vestea cea mare, că este însărcinată pentru a doua oară. Darya Sudnishnikova le-a povestit admiratorilor că a fost plecată în vacanță la iubitul ei, pe nume Pașa, care locuiește în Samsara.

„Sunt șocată. Se pare că sunt din nou însărcinată. De la Pașa? Ar putea fi o sarcină? Ne-am protejat, dacă acest lucru contează”, a scris adolescenta pe Instagram.

Darya Sudnhishnikova poate fi considerată acum un adevărat influencer pe rețelele de socializare, deoarece câștigă câte 5.000 de lire sterline pe lună din postările pe care le face. Adolescenta a mărturisit că are mulți bani și că își permite oricând să cumpere tot ceea ce își dorește sau are nevoie copilul ei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤