Fierbeti un mar cu frunze de dafin si nu veti mai avea nevoie de pastile de la farmacie: Medicina naturala incredibila pentru sanatatea generala!

Mar și frunze de dafin. Două ingrediente care sunt utilizate în mod obișnuit în bucătărie și multe nu au nicio idee ce putere de vindecare au împreună .

Potrivit lui Alexis Tejed , în combinație cu un măr, îmbunătățește vederea, reduce inflamația și ameliorează durerea .

Consumul regulat al acestei băuturi reduce inflamația articulațiilor, reglează circulația sângelui, ajută la migrene.

Întărește sistemul imunitar și ajută la combaterea bolilor respiratorii.

Mărul conține antioxidanți cu efect antiinflamator și acest ceai este, de asemenea, bogat în vitamina C, fiind excelent și pentru gripă și raceala.

Datorită fibrei pectine solubile, care se găsește în piele, reduce foarte eficient colesterolul rău.

Prin urmare, mărul nu trebuie decojit.

Consumul acestei băuturi îți va întări și inima.

Frunzele de dafin ajută la combaterea bolilor de inimă, reduc stresul și tensiunea arterială.

Un studiu realizat de Universitatea de Științe Medicale din Iran a constatat că frunzele de dafin ajută la reducerea grăsimii corporale și la vindecarea pietrelor la rinichi.

Această băutură este potrivită și pentru diabetici și ca prevenire împotriva diabetului , deoarece reglează nivelul zahărului din sânge.

Un alt avantaj al acestei băuturi este că încetinește îmbătrânirea celulelor. Este foarte benefic pentru astm, bronhiile inflamate și, de asemenea, îmbunătățește funcția creierului.

Lista de ingrediente:
-1 măr
-1 litru de apă
-3 frunze de dafin uscate
-opțional: scorțișoară și miere

Cum se prepara:

Pentru inceput, spalam mărul foarte bine.
Dupa asta, îl tăiem în 4 și îndepărtăm samburii.
Dupa ce am indepartat samburtii cele 4 bucati, le taiem în bucăți mai mici.
Pregatim o cratita in care turnam apa si lasam pana incepe sa fiarba.
Dupa ce a inceput sa fiarba, punem frunda de dafin si scortisoasa si lasam sa fiarba 5 minute.
Dupa acest timp, punem marul, orpim focul si acperim cratita cu un capac. Lasam asa pentru 10 minute.
Dupa acest timp, lasam sa se raceasca, strecutam licoarea si adaugam mierea.

Trebuie consumata dimineata pe stomacul gol sau seara inainte de culcare.

Info: Nu trebuie consumata mai mult de 2 saptamani. Dupa acest timp se face o pauza de 30 de zile.

Multa sanantate va uram!

➦ CITEȘTE ȘI... ➤