Fiica lui Corneliu Vadim Tudor, mesaj dur pentru politicieni: ”Cei ca voi, niste jalnici indivizi minusculi, veti disparea!”

Lidia, fiica cea mare a lui Corneliu Vadim Tudor, a publicat o scrisoare deschisa prin care critica actuala clasa politica.

De curand, familia l-a comemorat pe ‘Tribun’, de la moartea caruia s-au implinit cinci ani.

”Mai devreme sau mai tirziu, pacatele se platesc.

Bucuresti, 29 septembrie 2020 – Nu este un secret pentru nimeni faptul ca tatal meu, Corneliu Vadim Tudor, a fost atacat mediatic din momentul in care politicienii

au inteles ca, avind in preajma lor un patriot autentic, nu vor avea liniste atunci cind planuiesc sa fure, sa distruga Romania.

Discreditarea lui a reprezentat o miscare de anvergura la care a participat intreaga clasa politica, elemente ale Serviciilor Secrete, precum si mass-media.

Falsii profeti mediatici care inca mint la tv au participat cu buna stiinta la distrugerea imaginii tatalui meu, fapt care nu era si nu este un secret pentru nimeni.

Sint cunoscuti cei care l-au atacat, cei care l-au jignit chiar si dupa moarte pe cel mai important exponent al patriotismului romanesc din ultimii ani.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤