Fiica Lui Ion Dichiseanu A Dat Vestea Despre Tatal Ei

Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a vorbit despre starea de sănătate a actorului și despre recuperarea acestuia la Spitalul Floreasca.

Ion Dichiseanu este, încă, internat în spital din cauza problemelor sale de sănătate, el ajungând, la începutul acestui an, la Urgențe, la Spitalul Floreasca.

Conform declarațiilor făcute pentru FANATIK de Ioana, fiica actorului Ion Dichiseanu, situația lui este mai bună acum, chiar dacă până la vindecarea completă vor mai avea de așteptat o perioadă de timp.

Ion Dichiseanu e în perioada de recuperare după problemele de sănătate
Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, ce se petrece cu marele actor, internat și acum la Spitalul Floreasca din cauza problemelor grave de sănătate pe care le-a avut la începutul acestui an.

”Tata e mai bine, din fericire, medicii de la Spitalul Floreasca au identificat bacteria care i-a provocat atâtea probleme și, acum, a scăpat de ea. Dar va mai dura recuperarea, nu știm exact cât, el având și alte probleme, cu tensiunea, cu inima, iar acestea au afectat și plămânii”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu.

Cu toate acestea, Ioana Dichiseanu este optimistă cu privire la ce se va petrece cu marele actor și îl așteaptă cu nerăbdare acasă, cu atât mai mult cu cât recuperarea pare să decurgă bine.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤