Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani rupe tăcerea. Roxana Manole, mărturisiri despre familia tatălui ei: ”Sunt copii fără minte”

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, a decis că este momentul să rupă tăcerea,

așa că a făcut mărturisiri uluitoare despre scandalul în care este implicat Fulgy, fratele ei, și implicit tatăl ei,

Ioniță de la Clejani. Iată ce a avut de spus Roxana Manole despre toată situația care s-a creat și ce părere are despre greșelile lui Dan Manole!

Nu apare prea des în lumina reflectoarelor, dar de fiecare dată când a avut ceva de spus, a făcut-o fără niciun fel de reținere.

Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani, și-a dat cu părerea despre tot ce se întâmplă acum în familia tatălui ei.

Fiica nelegitimă a lui Ioniță din Clejani rupe tăcerea

Fiica cea mare a lui Ioniță de la Clejani a comentat situația prin care trece Fulgy, fratele ei, și mai ales Ioniță, tatăl ei. Tânăra a mărturisit că îi este foarte milă de tatăl ei, de cel care i-a dat viață, deoarece se confruntă

de destul de mult timp cu problemele pe care copiii lui le au cu drogurile și că, din nefericire, va fi obligat să lupte cu aceste probleme încă o perioadă nedeterminată.

Ramona Mnaole îl compătimește pe tatăl ei pentru problemele pe care Marga și Fulgy le au cu drogurile, dar nu are nicio putere de a îmbunătăți situația. Sora vitregă a lui Fugly nu îl critică, ci îi ia apărarea, însă este conștientă

de faptul că frații ei, spre deosebire de ea, au avut tot ce și-au dorit și nu le-a lipsit nimic de pe masă.

”Nu vreau să îl vorbesc de rău pe Fulgy. Mie, una, nu îmi place ce văd la televizor, în momentul de față, nu îmi place că sunt puși la colț de toată lumea și judecați de o țară întreagă. Sunt copii fără minte.

Poate și eu aș fi făcut asta, dar nu îmi permit acest lucru, nu am banii lor”, a povestit Ramona Manole pentru impact.ro

Ramona Manole nu a reușit să-l convingă pe tatăl ei să îi vorbească.

Ramona Manole a reamintit faptul că mama ei, având o situație financiară precară, nu a avut cum să îi facă toate poftele, așa că în loc de bani, i-a pus pe masă doar mâncare și sfaturi bune de viață, pe care le-a pus în aplicare și care i-au adus succes.

Mai mult decât atât, Roxana Manole a povestit că se simte blestemată, deoarece a încercat să îl întâlnească pe tatăl său prin toate

căile posibile, l-a rugat să stea câteva minute de vorbă cu ea, însă, din nefericire, fără rezultat.

”Am făcut toate eforturile să stea măcar de vorbă cu mine. Am încercat prin toate căile posibile, tot ce mi-a stat în putere. Am încercat să stau de vorbă cu el, dar se pare că el e de negăsit, nu vrea să mă vadă.

E foarte greu, nu am avut parte de nimic până acum. Mă simt blestemată’, a mărturisit Roxana Manole, la Antena 1.

De asemenea, Ramona Manole a afirmat că, în prezent, cariera sa este în totală ascensiune și că a început să cânte în locurile în care cânta și tatăl ei la început, pe sume destul de mari, de 15.000- 20.000 de euro.

În tot acest timp, Fulgy neagă că ar fi consumat droguri atunci când l-a prins poliția. Tânărul a mărturisit că a fost consumator și că a încercat toate substanțele interzise, însă atunci când a fost prins

de polițiști, când s-a întors de la studioul de înregistrări al lui Alex Velea, a povestit că inhalase fumul celor din jur. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤