Filip Are 16 Ani Si Sufera De Autism

Cristina Șișcanu a vorbit sincer și deschis despre traumele suferite de Filip, fiul soțului său, Mădălin Ionescu, din prima căsătorie, care se confruntă cu probleme de sănătate.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți din 2011 și au împreună o fetiță, pe nume Petra, în vârstă de 2 ani.

Fostul prezentator de televiziune a mai punctat un mariaj de 14 ani înainte, cu Mihaela, de profesie PR, în urma căruia au rezultat doi copii, Ștefania, în vârstă de 21 ani, și Filip de 16 ani, aflați în custodia sa.

Astfel, Cristina Șișcanu a devenit mamă vitregă pentru cei doi, rol care nu numai că nu a deranjat-o ci, mai mult, a manifestat un atașament deosebit față de Filip, băiatul fiind diagnosticat cu autism.

Acum jurnalista a vorbit despre traumele prin care a trecut acesta: „Filip a fost primul copil care mi-a spus „mamă”, nu Petra. Suntem de nouă ani împreună, iar eu îl iubesc foarte mult, am o slăbiciune pentru el. El este deja mare, are 15 ani, şi trebuie să spun că toată familia a suferit pentru el, pentru că nu există centre şi specialişti care să le facă mai uşoară viaţa copiilor cum este Filip şi să îi ajute să-şi croiască un drum în viaţă.”

➦ CITEȘTE ȘI... ➤