Finala Survivor 2021. Elena Marin, prima eliminată din cursa finală

Suvivor este unul dintre cele mai urmărite show-uri sportive ale momentului. Curând va veni marea finală, cea mai așteptată ediție a acestui joc. Cei cinci finaliști se luptă pentru marele premiu de 50.000 de euro

Elena Marin a fost eliminată

Elena Marin a fost una dintre cele mai bune concurente de la Survivor. Ultima fată din echipa Faimoșilor a fost eliminată în ediția din 8 iulie, chiar în semifinalele concursului. Faimoasa a izbucnit în lacrimi când a auzit verdictul dat de prezentatorul Daniel Pavel, pentru că nu se aștepta să nu ajungă în marea finală, având în vedere cât de mult a muncit.

Elena nu este dezamăgită, pentru că știe că a dat tot ce era mai bun. Totuși, spera să ajungă în finală și se tot întreabă ce a greșit, de ce nu a reușit să lupte mai mult. Dansatoarea mărturisește că această competiție a fost cu adevărat o provocare pentru ea, o experiență unică, pe care nu o va uita, pentru că a schimbat-o și a învățat-o o lecție importantă: să lupte!

„A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici.

În același timp, îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut.”, a spus Elena Marin plângând.

La final, primul de la care și-a luat rămas bun a fost chiar Zanni, rivalul ei din competiție și cel cu care a intrat în numeroase conflicte. Elena i-a strâns mâna și i-a spus: “Ai grijă de tine”, iar apoi s-a îndreptat către Războinica Maria, pe care a îmbrățișat-o de rămas bun.

Cine a mai rămas la Survivor
Competiția Survivor a devenit din ce în ce mai strânsă. Mai sunt doar doi Faimoși în competiție, Zanni și Elena Marin, iar din echipa Războinicilor au rămas trei, Andrei, Marius și Maria. Ei vor lupta pentru premiul cel mare și vor demonstra care dintre ei este cel mai puternic, cel mai bine pregătit și determinat. Pe ultima sută de metri, dau tot ce au mai bun și vor să le demonstreze celor de acasă că merită să aibă încredere în ei.

Marea finală va fi difuzată sâmbătă, 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D. Cei de acasă sunt cei care decid cine va pleca acasă cu 50.000 de euro și cu rolul de cel mai puternic concurent, adevăratul supraviețuitor din Republica Dominicană. Doar ei pot alege, prin SMS, cine va fi marele câștigător.

Toți concurenții sunt determinați. Elena Marin vrea să câștige cu orice preț, pentru a demonstra că, deși este femeie, este puternică și face față oricărei provocări, indiferent de cât este de grea.

„Trebuie să lupt! Odată ce am plecat la drum, trebuie să ajung până la final. Mi-ar plăcea să ținem cont că e ultima săptămână, să ne susținem și așa să fim ok”, spune Elena Marin.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤