Fiul Lui Florin Busuioc, Mesaj Radical Pentru Tatăl Lui

Relația dintre Florin Busuioc și fiul său a fost un subiect de interes public timp de mulți ani. În timp ce cunoscutul Busu a făcut multe sacrificii pentru a ajunge la faima de care se bucură astăzi, familia lui a avut de suferit.

Anii au trecut, dar fiul său, Florin Busuioc Jr. nu a putut să treacă peste faptul că legătura dintre el și tatăl său s-a răcit din ce în ce mai mult. Chiar dacă s-a zvonit că aceștia au reluat legătura, se pare că s-a întâmplat exact opusul și aceștia nu își vorbesc nici măcar în prezent.

Tânărul a acceptat să ne acorde un interviu în exclusivitate în care ne-a povestit totul despre mama sa, cu ce se ocupă, dar și despre relația pe care a încercat să o aibă cu celebrul prezentator meteo de la PRO TV, Florin Busuioc.

Ai fost crescut doar de mamă după ce tatăl tău s-a mutat la București. Cum a fost copilăria ta? Absența lui te-a afectat în vreun fel?

Florin Busuioc: M-a afectat foarte tare, probabil de aici și firea mea vulcanică, probabil de aici și rebeliunea asta a mea care m-a băgat în tot felul de r***turi, dar ideea este că eu nu pe tatăl meu îl consider vinovat pentru faptele mele din trecut, probabil îl văd foarte mare vinovat pentru minciunile din presa, cum că el m-ar fi căutat.

Sincer să fiu, eu nu am văzut vreodată vreun gest din partea lui. Asta este alegerea lui, treaba lui, viața merge înainte. Eu sper ca el să fie bine și să îl avem pe micile ecrane cât de mult posibil, în rest „se rezolvă ele” citat din mesajul acid pe care i l-am trimis în perioada în care era bolnav, adică suferise acel in.f.arct.

Care este, de fapt, mesajul ‘acid’ pe care l-ai trimis când a suferit in.f.arctul? Care e adevarul?
Florin Busuioc: Nu mai țin minte care a fost exact mesajul, l-am șters, probabil era ceva de genul: ‘Sper să te faci bine cât mai repede, în rest nu îți mai face griji, se rezolvă ele. Însănătoșire grabnică.’

Ai luat legătura cu el după ce a suferit in.f.arctul de acum câțiva ani, pe lângă acel mesaj? Ai simțit vreun regret sau tristețe după ce ai auzit că are probleme de sănătate?
Florin Busuioc: Da, problema a fost că eu eram la muncă în dimineața aceea. A venit directoarea și a început să îmi spună că îi pare rău, dar eu nu știam despre ce e vorba în acel moment. Apoi mama mea m-a sunat și mi-a spus ce s-a întâmplat. Am fost șocat, am fost supărat, crezând că asta a fost și eu nu îl voi cunoaște niciodată. L-am căutat după ce a ieșit din spital, dar tot fără rezultat.

Am considerat că Dumnezeu i-a mai dat o șansă și se pare că nu știe ce trebuie să facă cu ea! Astăzi, sincer să fiu, mi-am luat gândul de a mai încerca să fac ceva în legătură cu el. Ține doar de el! Am 30 de ani, nu sunt preșul nimanui, îmi pare rău că un om inteligent ca el acționează astfel. Dar vorba aia, nu îl cunosc, poate îl văd eu prea bine.

Care este acum relația pe care o ai cu tatăl tău?
Florin Busuioc: Nu mai avem nici un fel de relație. El este vedeta, eu sunt rapperul, fiecare cu drumul și viața lui!

Crezi că relația cu Florin Busuioc Senior poate să fie vreodată reparată?
Florin Busuioc: Clar se poate repara, doar dacă vom încerca. Da, orice se poate, sunt o persoană înțelegătoare și iertătoare, nu mă blochez în trecut, ce a fost, a fost, ce va fi, vedem noi.

A luat legătura cu tine și ai refuzat să îi vorbești? S-a întâmplat opusul vreodată?
Florin Busuioc: Au fost multe încercări din partea mea, majoritatea s-au terminat rapid, ba că filma, ba că era în Deltă, ba că nu poate vorbi, că nu știu ce. Am renunțat, am înțeles că sunt un străin în viața lui.

El a încercat să te caute?
Florin Busuioc: El așa a spus, eu nu am văzut numărul lui la apeluri pierdute, nu mi-a zis nimeni că mă caută tatăl meu. Am anumiți prieteni care se văd mai des cu el și știu mai multe despre el decât știu eu mine.

Ce simți atunci când știi că se bucură de faimă? Ți-ai dori să faci parte din aceeași lume?
Florin Busuioc: Clar că mi-aș dori să fiu faimos, muzica să mă facă faimos, nu simt invidie. Că vrea, că nu vrea, este tatăl meu și eu sunt mândru de el, mă bucur pentru el, doar că probabil unele lucruri din trecut le-ar fi putut rezolva el. Acum nu mai e nevoie, ține doar de mine dacă va merge cu muzica sau nu. Tot ce îmi doresc e ca într-o zi să înțeleagă și el că vede prost situația. Mă ocup eu și de asta! Eu nu îi vreau răul, Doamne ferește, nu vreau să îl fac cu ou și oțet, dar nici nu pot să mint, ăsta sunt eu, d-asta m-am făcut rapper.

De curând ai postat un videoclip în care tatăl tău, Florin Busuioc, este ironizat. Care este motivul ce a dus la această postare de pe contul tău?
Florin Busuioc: Este tatăl meu, este adevărat, dar este bun și Silviu Gherman. Merită acel share, e muncă în spate, mie personal mi s-a părut mereu o onoare să fii ironizat de oameni TALENTAȚI! Nu am vrut să îi fac rău cu asta, am considerat că după atâta dramă să mai fie și veselie.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤