Florin Ristei, despre cum s-a îndrăgostit de Naomi Hedman și cum a evoluat relația lor. “Gelozia este o boală mintală”

Florin Ristei și Naomi Hedman formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. Cântărețul și frumoasa lui iubită s-au cunoscut la filmările de la X Factor, unde Naomi a pășit ca și concurentă.

Iată cum s-au îndrăgostit cei doi și cum se înțeleg în acest moment!

Juratul de la X Factor și Naomi Hedman s-au cunoscut la filmări, unde iubita lui a pășit pentru a-i fi remarcat talentul. Cântărețul nu ar fi crezut nicio clipă că își va găsi marea dragoste în cadrul showului de talente muzicale.

Artistul în vârstă de 33 de ani a mărturisit că nu căuta neapărat o relație, însă nici nu am vrut să se împotrivească atunci când l-a lovit norocul.

Naomi Hedman, despre viața de cuplu, dar și gelozie

Apreciază pentru mai multe informații utile !

Iubita juratului de la X Factor a declarat că gelozia nu are loc în relația lor și că se înțeleg de minune, iar atunci când a pășit prima dată în platoul de talente nu avea așteptări și nu se gândea să-și întâlnească marea iubire.

”Gelozia este un semn interior al inferiorității cuiva, e o „boală mintală, pentru că trebuie să înțelegi că ce e al tău e pus deoparte și nimeni și nimic nu-ți poate opri drumul. Și, ca să raspund la întrebare, ultima dată când am verificat, eu și Florin nu eram bolnavi”, a declarat Naomi, potrivit viva.ro.

Cei doi au descoperit că au pasiuni comune și principii cu care au rezonat de-a lungul timpului, iar atunci când s-au întâlnit au fost atrași unul față de celălalt.

Naomi i-a cunoscut deja și pe părinții artistului, iar aceștia o plac și sunt foarte fericiți că fiul lor și-a găsit liniștea. În ultima perioadă, cei doi postează des fotografii împreună pe rețelele de socializare.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤