Foarte TRIST! APROPIAȚII FAC DEZVĂLUIRI DUREROASE DESPRE VULPIȚA ȘI VIOREL: „NU MAI AU BANI DELOC” + „SUNT LENEȘI ȘI…”

Au fost pe val luni întregi și păreau convinși că nimic nu le poate spulbera succesul. Cu toate acestea, Vulpița și Viorel au trăit vremurile lor de glorie și s-au întors la viața săracă pe care o duceau înainte.

Pe celebra adresă [email protected] am primit informații inedite despre cei doi soți din Blăgești și se pare că, în viața lor, lucrurile nu stau chiar foarte bine.

Vulpița și Viorel ar fi ajuns iar la coada vacii. CANCAN.RO a primit informații exclusive despre „dispariția” celor doi soți din Blăgești.

Se pare că ultimele apariții la Acces Direct nu le-au mai adus în buzunare sumele de odinioară, astfel că viața pe care o duc acum

Vulpița și Viorel este, iarăși, una plină de lipsuri. Mai mult, urmăritorii acestora au observat că lipsesc de pe rețelele de socializare, acolo unde obișnuiau să posteze zilnic ceva, pentru fanii virtuali.

Prin intermediul celebrei adrese [email protected], apropiații ne-au dezvăluit că Vulpița și Viorel au ajuns la fundul sacului și, cel mai probabil, nu mai au bani pentru a plăti telefoanele pe care le folosesc – de aici și lipsa de pe rețelele de socializare.„S-au lăfăit cât au putut, s-au dat mari,

acum nu mai au bani deloc. Cred că nu mai au bani nici să-și plătească telefoanele, mi se pare că Acces Direct le plătea. Îi ajuta echipa cu bani, cu de toate. Aveau haine, mâncare. Chiar li s-a dat șansa să muncească, să-și câștige pâinea, pe lângă ce primeau de la Antena 1, puteau face mai mult.

Dar ei sunt leneși și comozi și nu prea le place munca. Se mai duc așa, cu ziua, pe la unul sau pe la altul, dar mai mult de 50-100 lei pe zi nu câștigă, depinde ce muncă prestează: Viorel mai taie lemne, mai repară câte ceva.

Veronica mai mergea la câmp când era vară, acum e iarnă, nu se mai muncește în agricultură”, sunt detaliile primite pe adresa [email protected], din partea unui apropiat al soților Stegaru.

Mirela Vaida nu i-ar mai fi vrut în emisiune pe Vulpița și Viorel
Odată ajunși la Acces Direct, în urmă cu un an, Vulpița și Viorel păreau convinși că celebritatea le va schimba viața. Pe lângă faptul că au devenit cunoscuți, celor doi soți din Blăgești li s-ar fi dat numeroase șanse de a munci, dar nu ar fi profitat de ele.

Au plecat de la Acces Direct, însă au revenit la scurt timp, iar echipa emisiunii s-ar fi gândit să le mai dea o șansă. Cu toate acestea, nimic nu s-a schimbat în viața Stegarilor, iar Mirela Vaida le-a adresat câteva replici dure, după ce și-ar fi dat seama că aceștia nu au de gând să muncească.

„AȚI DAT CU PICIORUL”
Deși reîntorși pe micul ecran, Vulpița și Viorel nu au mai avut parte de același succes ca odinioară. Cei doi soți din Blăgești au părăsit emisiunea și o doamnă cu suflet mare dintr-un sat din Buzău le-a dat chiar și o casă, pentru a putea locui departe de familia cu care s-au certat de atâtea ori. Într-un final, Mirela Vaida a avut o reacție dură la adresa celor doi, după ce ea și echipa emisiunii de la Antena 1 s-au străduit să le ofere un trai mai bun.

„Nu meritati nimic. Dacă ați stat un an la televizor si nu v-ati dat seama cã vi s-au oferit niste șanse enorme, să faceți școală, să vă luați permis auto etc, să câștigați niste bani, dar ați dat cu piciorul, atunci înseamnă că sunteți… fãrã cuvinte”, le-a spus moderatoarea Mirela Vaida.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤