Fostul soţ al Elodiei Ghinescu, găsit MORT în casă

Fostul soț al avocatei Elodiei Ghinescu, în vârstă de 45 de ani, agent de poliție și om de fotbal, a murit, joi, în propria locuință.

Elodia Ghinescu este din nou de actualitate.

Fostul ei soţ, cu care a fost căsătorită înainte de Cioacă, a fost găsit mort în casă. Este vorba despre Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal Olimpic Cetate Râşnov şi agent şef de poliție în Braşov, scrie mytex.ro.

Încă din anul 2015, acesta deținea postul de director sportiv la Râșnov. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a oraşului a obţinut performanţa de a promova în Liga a 3-a.

„Sincere condoleanţe familiei şi Dumnezeu să-l odihnească!”, au transmis cei de la Olimpic Cetate. „Tragedie în lumea sportului! Ciprian Mustață, directorul sportiv al echipei de fotbal, Olimpic Cetate Râșnov și agent șef de poliție în Brașov, a decedat, astăzi, la vârsta de 45 de ani. Ciprian Mustață era din 2015 la Râșnov pe postul de director sportiv. Sub conducerea sa, echipa de fotbal a orașului Râșnov a obținut performanța de a promova în Liga a 3 – a.
Sincere condoleanțe familiei și Dumnezeu să-l odihnească!”, fost anunțul făcut, joi, de reprezentanții clubului, pe contul de Facebook.

Cazul Elodiei a rămas un mare mister

Crina Radu, avocata familiei Ghinescu, a declarat, în anul 2019 că, din sursele sale, Cristian Cioacă, cel de-al doilea soț al Elodiei, ar putea fi eliberat în doi ani. „Cioacă, așa cum este pedeapsa, ar fi trebuit să execute 3/4, 11 ani si 9 luni. Acolo în penitenciar muncește, nu ceva greu, la bucătărie. Am înțeles că preda cursuri altor detinuți, din toate acestea câştigă zile executate. Din surse, Cioaca peste 2 ani ar trebui să își depună cerere pentru eliberare condiționata”, spunea avocatul familiei Ghinescu, Crina Radu.

Abia în data de 5 septembrie, soţul său, fostul poliţist Cristian Cioacă, i-a anunţat dispariţia. Trupul Elodiei a fost căutat în râpe, în păduri, cu câini, elicoptere, clarvăzători şi detectivi particulari, dar fără niciun rezultat.