Gabriel Dorobanțu a fost la un pas de moarte. El a scăpat, dar a pierdut-o pe mama lui

Gabriel Dorobanțu a fost unul dintre artiștii din România care nu a scăpat de infectare cu noul virus, și mai mult decât atât, a și avut multe de chinuit din cauza complicațiilor.

Din fericire, într-un final a reușit să se vindece, dar a avut de înfruntat o durere și mai mare – artistul și-a pierdut mama.

Gabriel Dorobanțu, la un pas de moarte
Pandemia a venit cu multă durere pentru cântărețul Gabriel Dorobanțu. S-a îmbolnăvit de Covid-19, a făcut o formă gravă a virusului, a stat internat în spital și a fost la un pas de moarte. Totul s-a întâmplat în urmă cu patru luni, când testul lui Gabriel Dorobanțu a ieșit pozitiv la coronavirus. Artistul în vârstă de 67 de ani a stat internat 12 zile la Spitalul din Băicoi și ajunsese să cântărească 65 de kilograme. Au fost zile cumplite pentru artist, care povestește că a fost la un pas de moarte.

Gabriel Dorobanțu a avut o relație foarte bună cu părinții săi. Pe tatăl lui l-a pierdut în urmă cu mai mulți ani, și rămăsese doar cu mama, despre care spune că era un bun observator al vieții lui artistice.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤