Gabriela Cristea a fost dată afară! Nimeni nu ar fi crezut că se poate întâmpla așa ceva. Este șoc total

Anunțul momentului despre Gabriela Cristea! Vedeta a trecut printr-un moment umilitor în trecut. Mai exact, prezentatoarea TV a fost dată afară printr-un SMS. Iată cum s-a întâmplat totul.

Între anii 2007 și 2018, Gabriela Cristea a fost angajată la Kanal D. Ea a început colaborarea cu postul TV în 2007, unde a prezentat emisiunea TV „Noră pentru mama”. În 2011, însă, emisiunea respectivă a trecut în grila de programe Antena 1, sub denumirea „Mireasă pentru fiul meu”.

În 2012, vedeta a fost dată afară de la Kanal D printr-un SMS, însă a reluat colaborarea cu postul TV în 2013 și a început să prezinte emisiunea TV „Te vreau lângă mine”. Cinci ani mai tărziu, însă, Gabrielei Cristea a încheiat definitiv colaborarea cu Kanal D și s-a alătura trustului Intact Media Group.

Gabriela Cristea va prezenta o nouă emisiune TV

În prezent, vedeta se pregătește pentru o nouă emisiunea TV. Gabriela Cristea va fi gaza emisiunii TV „Te iubesc de nu te vezi” de pe Antena Stars. Prezentatoarea TV a făcut marele anunț pe rețelele sociale, unde a postat câteva fotografii de pe platourile de filmare.

„Am început dragilor. Se fac ultimele retuşuri pentru că, în curând, o să dăm rec. E toată lumea pregătită. Toţi sunt prezenţi la datorie. E o zi importantă. La prima emisie întotdeauna există mici probleme care se remediază încet-încet (…). Operatorii sunt pregătiţi, macaraua e pregătită şi oamenii sunt pregătiţi. Nu vă arăt mai mult. Eu sunt pregătită de când mă ştiu, la mine e simplu.

Prima zi s-a terminat. E greu la prima ediţie, întotdeauna sunt lucruri de reglat şi întotdeauna mai sunt lucruri de lămurit, dar, oricum, o să vedeţi din vară, care sunt noutăţile pe care le aducem. Voiam doar să vă arăt această pastilă frumoasă pe care scrie ”Te iubesc de nu te vezi”. Da, e un proiect nou şi totuşi vechi şi sper să vă placă.”, le-a transmis vedeta fanilor ei.

Vă amintim că, în februarie 2023, Gabriela Cristea și-a anunțat fanii că va prezenta emisiunea TV „Mireasa – Măștile Iubirii”, o combinație între show-urile matrimoniale „Mireasa”, de pe Antena 1, și „Mireasa – Capriciile Iubirii”, de pe Antena Stars. „Mireasa – Măștile Iubirii” a început de pe data de 20 februarie 2023, fiind difuzată de luni până vineri de la ora 16:00.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤