Gabriela Cristea este însărcinată?! Vedeta a făcut anunțul

Gabriela Cristea a fost recent întrebată dacă își dorește să mai aibă copii și a dezvăluit că, deși nu, a avut emoții puternice, crezând că este însărcinată. Cu bucuria ei, testul de sarcină a ieșit negativ.

„Un băiețel, poate… Dar, nu, nu mai este cazul. Parcă s-a închis robinetul sau poate nu suficient de bine, dar nu, nu este momentul. Cu toate acestea, am făcut un test de sarcină, iar rezultatul a fost negativ”, a comunicat Gabriela Cristea moderatoarei Cristina Șișcanu, referindu-se la posibilitatea de a deveni din nou mamă.

Gabriela Cristea a vorbit deschis despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în cei cinci ani de căsnicie cu Marcel Toader, numindu-le un veritabil coșmar. Aceste amintiri dureroase au lăsat o amprentă profundă asupra ei în acea perioadă.

Într-o încercare de a face față situației, Gabriela Cristea a căutat ajutorul unui psiholog. A fost o perioadă dificilă, iar depășirea acestor momente a necesitat timp și efort din partea ei.

În alt context, Gabriela Cristea a povestit cum muncea asiduu, câștigând lunar o sumă considerabilă. Cu toate acestea, epuizarea a început să își facă simțită prezența, iar vedeta a simțit nevoia unei pauze pentru a-și recăpăta forțele. Marcel Toader nu a fost de acord cu această decizie, complicând și mai mult situația.

Gabriela Cristea începea programul la ora 7 dimineața și se întorcea acasă după miezul nopții, trăind sub presiunea stresului. Singura ei zi de odihnă era duminica, când încerca să se relaxeze. Din acea perioadă au apărut și problemele de sănătate legate de tiroidă.

„Am spus că vreau să fac o pauză, să îmi iau un an în care să nu fac nimic și să îmi refac sănătatea și să mă odihnesc efectiv. El nu a fost de acord”, a mărturisit Gabriela Cristea.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤