Gest controversat făcut de Cristian Pomohaci la înmormântarea soției lui Nicolae Botgros. Imaginile au ajuns pe internet

Lidia, soția lui Nicolae Botgros, a fost dusă astăzi pe ultimul drum în Republica Moldova.

La înmormântare au participat apropiați și nume mari din industria muzicii populare, dar și preotul Cristian Pomohaci.

Acesta a făcut un gest șocant care a stârnit reacții puternice în mediul online.

Cristian Pomohaci șochează din nou
Preotul Cristian Pomohaci a mers atăzi la Chișinău pentru a-și lua rămas bun de la soția lui Nicolae Bogros. Acesta a ajuns acolo, a plâns-o pe Lidia, iar apoi nu o să îți vină să crezi ce a putut să facă. Cristian Pomohaci s-a fotografiat alături de sicriu, dar și de maestrul Nicolae Botgros în timp ce acesta plânge lângă soția sa. Pozele nu au rămas însă doar în arhiva sa pesonală, ci le-a urmat pe paginile sale personale de rețele sociale, iar internauții au reacționat în număr mare. Mulți l-au pus la zid pe Cristian Pomohaci pentru gestul său macabru. Aceștia au motivat că e lipsă de respect și că asemenea imagini nu ar trebui publicate în mediul online. Comentariile de atac la adresa lui Cristian Pomohaci au strâns mii de like-uri.

„Doamne! Presupun că ați întrebat familia dacă este de acord să postați așa imagini! Drum lin și multă tărie la întreaga familie!„, „Sunteți pur și simplu macabru. Îmi este greu să cred că defuncta doamnă și familia și-au dorit să fie fotografiată și expusă pe Facebook. Sinistre apucături. Să te pozezi cu un om mort. Mare îți e gradina, Doamne!„, au fost o mică parte dintre mesajele primite.

Alături de imaginile cu sicriul, Cristian Pomohaci a publicat și un mesaj inchinat Lidiei, soția lui Nicolae Botgros. Acesta a încercat să își arate aprecierea față de talentul și cariera talentatei artiste.

„Vioara maestrului Botgros azi nu cântă . Azi plânge ….😥 La fel și viorile Lăutarilor de la Chișinău …😥 La fel și toată Basarabia ….😥 La fel și noi cei care o iubim și am aplaudat-o la azi la ultimul concert pr LIDIA BEJENARU Botgros ….. Chișinău , MO – 28.07.2021„, a fost mesajul lui Cristian Pomohaci.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤