Gestul incredibil pe care l-a făcut Mr. Pink, după despărțirea de Monica Gabor. Mulți vor fi surprinși

Vestea că Mr. Pink și Monica Gabor pornesc pe drumuri separate, după o relație de mai bine de zece ani, i-a uimit pe mulți. Deși păreau a forma un cuplu solid, cei doi au decis să spună stop și astfel să își vadă fiecare de drumul său.

În timp ce Monica Gabor și fiica sa, Irina, petreceau o vacanță în Grecia, Mr. Pink a surprins pe toată lumea cu gestul făcut după despărțirea de iubita sa. Cei doi formau o pereche unită, locuind împreună cu cei doi copii, Anthony, fiul milionarului asiatic dintr-o altă căsătorie, și Irina, fiica Monicăi cu Irinel Columbeanu.

Gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor
Timp de zece ani, Monica Gabor și Mr. Pink au format o familie, deși niciodată în acte, alături de copii lor, din alte relații. Aceștia păreau să se bucure de o viață frumoasă, plină de lux, cuplul locuind într-o vilă de vis din Malibu, pe care milionarul cheltuise 3,5 milioane de dolari în anul 2014. Din păcate, fosta soție a lui Irinel Columbeanu a fost nevoită să părăsească această casă și, pentru a face despărțirea mai ușoară, a plecat cu Irina într-o vacanță în Grecia și apoi în Dubai, la sora sa, Ramona. Dincolo de decizia de a se separa, gestul făcut de Mr. Pink după despărțirea de Monica Gabor a fost cel care a uimit complet.

Asiaticul a decis să plece împreună cu fiul său, Anthony, în China, acolo unde locuiește mama copilului său, spun sursele playtech.ro. Relațiile dintre fosta soție a milionarului și Monica au fost unele civilizate. Aceasta chiar și-a dat acordul în anul 2016 ca fiul său, pe atunci în vârstă de cinci ani și jumătate, să se mute cu tatăl lui în America.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤