Geta Sterp a dat vestea cea mare, la scurt timp după ce s-a măritat. Nimeni nu se aștepta: „Am zis să împărtășesc cu voi bucuria asta”

Getuța Sterp a împărtășit o veste emoționantă cu fanii săi pe rețelele sociale, demonstrând că, deși viața ei a luat o nouă întorsătură după căsătorie, legătura cu rădăcinile ei rămâne puternică. După ce a promis „Da” în fața altarului alături de Sebastian Crăciunescu, mulți s-au întrebat dacă Getuța va continua să se implice în activitățile de la ferma familiei. Într-un vlog recent, ea a dezvăluit că, deși rolurile ei s-au schimbat, pasiunea pentru viața la țară rămâne neschimbată.

Într-un moment plin de nostalgie și bucurie, Getuța a revenit la turma de oi, împărtășind cu urmăritorii săi bucuria revederii. “Uitați pe unde sunt. M-am întors la oi, chiar dacă viața m-a dus în alte direcții. Încă avem oi și o să continuăm să avem,” a mărturisit Getuța în vlogul său.

Deși acum contribuie la firma familiei soțului ei, unde a învățat să folosească calculatorul și să se ocupe de administrativ, Getuța nu a uitat de plăcerile simple ale vieții la ferma ei. Aceasta subliniază cât de mult îi place să lucreze la țară, chiar dacă a descoperit recent și satisfacția muncii de birou.

În privința turmei de oi, mama Getei, Geta Sterp, a explicat ce se va întâmpla în continuare. Deși Getuța și Sebastian sunt acum mai ocupați cu afacerea lor, Getuța își va face timp să ajute la ferma familiei cât poate, până când vor avea copii. “Getuța o să continue să ne ajute la ferma de oi când timpul îi permite. Când o să aibă copii, probabil va trebui să se concentreze mai mult pe creșterea lor, dar până atunci, ea rămâne implicată,” a explicat mama Geta.

Această nouă etapă din viața Getuței demonstrează echilibrul pe care îl poate avea între tradiție și modernitate, între rădăcinile ei rurale și responsabilitățile noi pe care le presupune viața de familie. Fans și urmăritorii sunt cu siguranță încântați să afle că, deși viața ei a luat noi direcții, inima ei rămâne acasă, la ferma familiei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤