Getuța Sterp și soțul ei au postat o imagine emoționantă pe rețelele de socializare. Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii

După ce au observat ultima postare făcută de Getuța Sterp și soțul ei pe rețelele de socializare, admiratorii lor au invadat secțiunea de comentarii, exprimându-și entuziasmul și afecțiunea.

Getuța Sterp a captat inimile a numeroși români și și-a construit o comunitate solidă de fani de când și-a făcut apariția în atenția publicului. Prin intermediul rețelelor de socializare, menține o conexiune constantă cu această comunitate devotată.

Recent, Getuța Sterp și soțul ei au distribuit o imagine emoționantă pe platformele de socializare, care a stârnit imediat un val de reacții din partea urmăritorilor lor. Tot recent, sora mai mică a lui Culiță Sterp a postat o fotografie pe contul ei personal de Instagram, în care apare alături de soțul său. În această imagine, cei doi își exprimă afecțiunea, iar Sebastian își plasează mâna pe burtica partenerei sale, alimentând speculațiile despre o posibilă sarcină. Natural, această postare a generat un val de comentarii, mulți dintre internauți presupunând că Getuța este însărcinată.

Este important de menționat că până în prezent, Getuța Sterp nu a abordat subiectul și nu a confirmat sau infirmat zvonurile legate de o posibilă sarcină.

Getuța Sterp se bucură de sprijinul necondiționat al partenerului său, așa cum a dezvăluit în trecut. Ea a împărtășit cu comunitatea online momentele în care se simte lipsită de energie, remarcând cum soțul său reușește întotdeauna să o ridice și să o facă să se simtă mai bine.

În altă ordine de idei, Geta Sterp, sora lui Culiță Sterp, a ripostat ferm la declarațiile tăioase ale jurnalistei Mara Bănică. Aceasta din urmă exprimase public dorința ca Zanni să fie câștigătorul competiției “Survivor All Stars”, menționând că nu va susține niciodată pe Iancu Sterp. În replică, Geta Sterp a transmis un mesaj ferm, subliniind că afirmațiile făcute de Bănică sunt nefondate și incorecte, și a anunțat că vor căuta dreptate în instanță.

În lumina acestor evenimente, postarea recentă făcută de Getuța Sterp și soțul ei pe rețelele de socializare a primit imediat felicitări și urări de bine din partea fanilor lor devotați.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤