Gina Pistol se confruntă cu probleme în miez de noapte. Ce a pățit micuța Josephine: “S-a trezit plângând și…”

Viața Ginei Pistol s-a schimbat radical în urmă cu doar câteva luni, atunci când a devenit mamă pentru prima dată. Vedeta a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, iar micuța Josephine le face zilele mai frumoase.

Dacă până acum nu s-a confruntat cu probleme în creșterea micuței, ei bine, prezentatoare de la Chefi la cuțite a fost luată prin surprindere chiar în toiul nopții. Ce a pățit Josephine și de ce s-a trezit plângând.

Fetița lui Smiley și a Ginei Pistol are deja 5 luni de când a venit pe lume, iar pentru cei doi părinți a fost cea mai mare bucurie să-și strângă copilul în brațe. În tot acest timp, vedeta s-a bucurat de un copil cuminte, fără a întâmpina probleme de sănătate cu micuța Josephine.

Din nefericire, prezentatoarea Tv de la Chefi la cuțite s-a confruntat cu o situație care i-a dat bătăi de cap. Fără a mai ezita, vedeta le-a cerut ajutorul mămicilor care o urmăresc.

Gina Pistol, probleme cu micuța Josephine în miez de noapte

Gina Pistol a demonstrat de nenumărate ori că este o mamă cât se poate de grijulie și că are grijă ca micuței Josephine să nu îi lipsească nimic. Așa cum ne-a obișnuit deja, prezentatoarea de la Chefi la cuțite postează zilnic momente din viața ei alături de iubitul ei soț și minunata lor fiică. Vedeta nu ezită însă să povestească și problemele prin care trece, astfel fără a ascunde ceva, Gina Pistol a mărturisit în toiul nopții ci ce s-a confruntat doar cu câteva momente înainte.

Îngrijorată pentru stările fiicei sale, Gina Pistol le-a povestit fanilor că Josephine s-a trezit brusc plângând, ceea ce a speriat-o. Aceasta a mărturisit că nu este de părere că ar putea să o doară ceva, deoarece după ce merge la ea să o liniștească, adoarme la loc fără probleme. Vedeta a cerut ajutorul și explicația mamelor care o urmăresc, poate vin chiar și cu un sfat.

“Întrebare pentru mame! Fiica mea are cinci luni și o săptămână iar de o săptămână, 10 zile cam așa, mă confrunt cu o problemă după ce adoarme. Adică se întâmplă și ziua și noaptea. Ea a adormit singură, iar după cinci minute- zece minute se trezește plângând dar un plâns nu că ar durea o ceva ca și cum ar visa urat. Acum de exemplu am culcat-o pe la ora nouă și mai devreme cu cinci minute s-a trezit plângând, dar după ce mă duc la ea și o liniștesc, adoarme la loc. Oare este regresia somnului de la 4 luni și ea să o facă abia acum? Nu știu.”, a mărturisit Gina Pistol pe contul ei de Instagram.

Ce accesoriu i-a cumpărat Gina Pistol micuței Josephine
De când s-a născut micuța Josephine, paginile de socializare ale prezentatoarei de la Chefi la cuțite s-au transformat într-un loc de sfaturi pentru mămici și pentru pitici, unde Gina Pistol le arată internauților cum decurge viața ei de proaspătă mămică și ce lucruri utile achiziționează pentru bebeluși.

Așadar, Gina Pistol nu s-a ferit niciodată să spună lucrurilor pe nume și de fiecare dată când a avut nevoie de ajutor l-a cerut, a recunoscut mereu când a întâmpinat probleme, mărturisind că nu vrea să pozeze în ”mama perfectă”, care le știe pe toate, căci, ce-i drept, odată cu bebelușul, se naște și tot ceea ce înseamnă ”mamă”.

Așa cum ne-am obișnuit deja, internauții sunt extrem de atenți la detalii și orice accesoriu pe care micuța Josephine îl poartă le sare în ochi, dar, cu siguranță, nu s-ar fi așteptat la un accesoriu atât de micuț și de adorabil, perfect pentru Josephine.

Ei bine, accesoriul achiziționat de Gina Pistol este perfect pentru zilele de vară, dar nu este vorba nici despre o cremă cu protecție solară, nici de o pălărie și nici de un evantai, ci despre o pereche de ochelari de soare. scrie spynews.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤