Horoscop. Previziuni astrologice pentru perioada 7 – 13 mai 2022. Jupiter va intra în zodia Berbecului

Zodia Berbec.

Situații neplăcute prin suprapunerea lor în același timp sau prin felul în care îi vor obliga pe nativi să-și modifice programul curent de viață și de muncă pentru a se putea dedica lor.

Zodia Taur.

Posibil eveniment important în plan personal care îi va privi mai ales pe cei aflați în preajma vârstei de 40-42 de ani. Relațiile de prietenie vor fi plăcute și profitabile prin frumoasa corespondență spirituală a părților implicate.

Zodia Gemeni.

Gemenii vor avea tăria opiniilor, vor da dovadă de echilibru interior, nelăsându-se intimidați de preopinenți sau de cei plasați în tabăra opusă ca scop și viziune asupra respectivei teme.

Zodia Rac.

Dimineață care trece greu, presărată cu tot felul de piedici interioare: lipsa motivației, a energiei, a chefului de muncă; discrete stări organice care nu le vor permite nativilor să fie senini și activi.

Zodia Leu.

Spre sfârșitul săptămânii, posibil moment important pentru carieră și pentru aspirațiile profesionale care îi va pune pe nativi în situația de a se confrunta cu o ipostază ce evoluează explicit spre o rezoluție ce nu trebuie privită cu superficialitate.

Zodia Fecioară.

Luna va traversa zodia Fecioarei și le va da celor care s-au născut în acest semn calm echilibru interior, răbdare și metodă în toate activitățile și demersurile din viața obișnuită sau din activitatea profesională.

Zodia Balanță.

Jupiter va intra în zodia Berbecului, pe care o va tranzita, parțial, până pe 29 octombrie, timp în care va susține introducerea corectitudinii și a legalității, a moralității și echității, a dreptății și reabilitării în toate demersurile parteneriale făcute de către nativi.

Zodia Scorpion.

Mercur va intra în mișcare aparent retrogradă și, până pe 23 mai, le va da sugestii utile celor născuți în zodia Scorpionului (intuiție, fler, atenție la detaliile semnificative, subtilitate în disocierea adevărului de înscenare), în demersurile lor de a primi sau recupera sume de bani și bunuri cuvenite.

Zodia Săgetător.

Jupiter nu va insufla tandrețe și duioșie, dimpotrivă, el va fi un factor de vitalitate și de orgoliu ori de principialitate care îi va face pe Săgetători să caute logica, rațiunea și dreptatea în multe dintre întâmplările care vor avea un ecou asupra sufletului lor.

Zodia Capricorn.

Unii Capricorni, deși maturi, se vor hotărî să-și completeze pregătirea profesională prin studii care să le ofere competențe suplimentare sau un câmp mai larg de înțelegere a problemelor cu care se confruntă în exercitarea meseriei.

Zodia Vărsător.

Vărsătorii se vor „ține bine”, se vor apăra, vor combate excesele, vor oferi soluții alternative destul de credibile și, în mare măsură, vor reuși să elimine cele mai deranjante sau neavantajoase clauze ale unui contract sau ale unei înțelegeri.

Zodia Pești.

Relațiile parteneriale vor fi destul de comode prin gradul de normalitate al abordării, prin atitudinea corectă și, mai ales, prin dorința părților de a coopera și a nu se șicana dacă, în trecutul lor, au trăit și episoade mai tensionate.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤