Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în VARA 2019

Horoscop special Mariana Cojocaru: Femeile lui Dumnezeu în VARA 2019! Ele sunt protejate și au lumea la picioare în iunie-iulie-august

Femeia Taur
Femeile născute in zodia Taur vor simti ca il prind pe Dumnezeu de picior. Daca multi ani pana acum au intampinat nenumarate probleme de ordin financiar si lucrurile nu păreau să se îndrepte îndiferent de actiunile pe care le intreprindeau, iata ca astrele v-au pregatit un an norocos si benefic din punct de vedere finaniciar. Nu numai ca veti reusisa castigati sume mai mari de bani dar veti reusi sa intelegi exact ce faceti cu acestia, veti face achizitii si veti resimti foarte clar beneficiile.

Castigurile vor proveni bineinteles din eforturile voastre si din consecventa de care veti da dovada la locul de munca. Cu o orientare buna se poate sa alegeti propunerea schimbarii locului de munca sau debutul unei afaceri proprii.

Astrologii va recomanda insa sa alocati sume importante si penttru mentinerea sanatatii voastre si pentru a va ingriji mai mult.

Femeia Leu
Nativele nascute in zodia Leu par sa fie protejatele zodiacului si chiar favoritele acestei veri. Veti da dovada de un curaj debordant si veti performa exact in acele domenii sau situatii in care cei din jurul vostru vor face un pas inapoi.

Fie ca veti alege sa va schimbati jobul si sa alegeti ceva complet diferit, fie că veti fi orientate spre dezvoltarea actualei activitati ( serviciu sau afacere), actiunile voastre vor fi incununate cu succes. Veste buna este ca si castigurile financiare nu vor intarzia sa apara drept recompensa pentru istetimea si prezenta voastra de spirit.

Daca aveti o idee originala pentru o afacere noua, incepand cu a doua jumatate a anului aveti toate sansele de reusita.

Viata luxurianta si stralucitoare pe care o doriti atat de mult pare sa fie la un pas de voi. Succes!

Femeia Capricorn
Femeile Capricorn sunt si ele printre norocoasele zodiacului in 2019. Acum vor avea ocazia sa se dezvolte mai mult iar seriozitatea lor le va ajuta mai mult decat pana acum. Vor fi remarcate exact de cine va trebui iar remuneratiile nu vor intarzia sa apara.

Banii vor depasi zona de multumitor iar placerile pe care veti reusi sa vi le satisfaceti anul acesta va vor da mai mult curaj pentru viitor.

Femeia Berbec
Nativele Berbec vor avea un an interesant cel putin din punct de vedere financiar. Chiar daca astrele nu predispun la castiguri cazute din cer, harta astrala indica foarte clar o imbunatatire simtitoare in planul financiar.

Urmatoarea partea a anului 2019 o sa fie foarte buna pentru voi, asa ca urmati pas cu pas ceea ce aveti de facut si consolidati-va pozitia pentru a fi pregatite de o ascensiune fulminanta in urmatorii ani.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤