Iată cum arată mama lui Mihai Petre. Ea a fost cea care l-a îndrumat spre dans

Alina Campigotto (33), multiplă campioană de dans sportiv și profesoară de dans. Paradoxal, Mihai Petre nu a fost atras de dans de la început, ci s-a apucat de această disciplină la insistențele mamei sale.

„Am început la 12 ani, destul de târziu, mama m-a îndreptat spre dans. Aproape că m-a dus cu forța, pentru că făceam karate și nu prea îmi plăcea ideea de dans. Dar pentru că programul de la școală nu mai îmi permitea să merg la karate și trebuia să fac ceva cu energia mea, mama a insistat să merg la dans și bine a făcut! Căci iată, tot ce am în viața asta, practic a izvorât de

acolo, de la dansul de performanță și de la dans în general, pe care îl iubesc. E o formă de comunicare fantastică, care aduce oamenii împreună și care îi bucură”, a mărturisit Mihai Petre pentru Libertatea.

Mihai Petre și Elwira au plâns la Asia Express

Pasiunea pentru dans l-a propulsat pe Mihai Petre și în lumea televiziunii, iar acum dansatorul este concurent la Asia Express alături de soția lui, Elwira. Cei doi formează una dintre cele mai ambițioase, dar și mai apreciate echipe din concurs, reușind să adune mai multe amulete pe parcurs. Rigoarea anilor de competiții sportive le sunt de mare ajutor acum celor doi, care tratează totul cu multă seriozitate și cu ambiție. Totuși, Mihai și Elwira

au și ei punctul lor slab… Fiicele lor, de care le este foarte dor. La un moment dat, și-au arătat latura sensibilă, vorbind cu multă emoție despre micuțele lor. Mihai Petre și-a exprimat iubirea față de ele, spunând că sunt „viața lui’.

Având în vedere că filmările s-au ținut departe de casă, tocmai în Turcia, cei doi au resimțit puternic dorul de fetele lor. Niciunul dintre cei doi dansatori nu și-a mai putut controla lacrimile, dorindu-și din suflet să le fie alături celor mici, cu ocazia unei zile speciale.

„Voiam să le spunem la mulți ani fetelor noastre. Nu mi-am sunat fetele (n. red. de 1 iunie) și din cauza asta mi se pare o zi grea, restul mi se pare o joacă.

Că m-au nominalizat și că eu am de nominalizat nu este asta viața mea, viața mea sunt fetele mele. E primul an în care nu le sunăm’, a transmis Mihai Petre la Asia Express, potrivit cancan.ro. scrie viva.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤