Îi Ține Loc Și De Mamă, Și De Tată, Deși Este Doar Bunicul Ei. N-A Vrut S-O Lase La Maternitate, Cu Toate Că Pensia E Mică Și N-Are Niciun Alt Ajutor. Au Trăit Într-O Casă De Chirpici Până De Curând –»

Moș Petre, un bunic care își crește singur nepoata

Drama bunicului Petre care își crește singur nepoțica într-o casă de chirpici a impresionat foarte multă lume. Petre Gorodezchi, în vârstă de 80 de ani, a devenit cunoscut după ce povestea sa a fost făcută publică de o televiziune. Bătrânul are doi copii, o fată și un băiat, care l-au părăsit. Mai mult, fiica lui moș Petre a vrut să o abandoneze pe micuța Isabela, însă bunicul s-a împotrivit și a crescut-o singur.

Bărbatul a dezvăluit că nu a avut parte de o viață ușoară. Acesta a fost dezamăgit de fiica sa care a vrut să își abandoneze copilul în maternitate. Acesta a mărturisit că a scăpat de câteva ori de la moarte. Acesta s-a chinuit să termine un liceu și o facultate și de multe ori s-a culcat nemâncat. Oricum, povestea lui moș Petre este asemănătoare cu a bunicii Eugenia, care a fost nevoită să-și crească singură strănepoții.

Povestea tristă a bunicului Petre

Bătrânul poveștește cu tristețe că are doi copii, un băiat și o fată, care nu mai vor să știe de el. Iar pentru suferința pe care i-au provocat-o, bunicul Petre spune că nici el nu mai vrea să știe de ei, mai ales de mama Isabelei.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤