Ileana Sterp, prima reacție în scandalul în care e implicată familia ei: ”Nu a fost ok ce a afirmat mama despre Culiță”

În familia Sterp, valurile sunt extrem de învolburate. În timp ce lupta cu Mara Bănică face ravagii pe rețelele sociale și pe Google, conflictele nu dau pace nici în cadrul acestei familii. Parcă nu era suficientă tensiunea dintre soacră și nora, acum se pare că au declanșat propriul lor război. Mama Geta a aruncat o bombă, sugerând că fiul său cel mare, Culiță Sterp, nu este deloc fidel în căsnicia sa. Aceste acuzații au stârnit un adevărat război verbal între ea și soția artistului. Și, ca să completeze tabloul, Ileana Sterp a intrat și ea în confruntare, fără să mai menajeze pe nimeni.

După ce mama Geta a insinuat că fiul său este un călău în relația cu Daniela Iliescu, aceasta din urmă a ripostat vehement. Nu a fost deloc încântată de comentariile mamei soțului său și i-a răspuns pe măsură. Iar când credeai că conflictul se va calma, iată că intervine Ileana Sterp, cu opinia ei tranșantă despre întreaga situație.

În lumina recentelor evenimente, Ileana Sterp a intervenit și ea, aducându-le pe cele două părți la ordine și exprimându-și dezaprobarea față de ambele comportamente. Despre mama Geta, Ileana a afirmat că greșește prin declarațiile sale și ar trebui să-și ceară scuze public față de Culiță Sterp.

În ceea ce privește reacția Danielei Iliescu, Ileana a fost și mai fermă, condamnând modul în care și-a criticat public soacra și și-a expus problemele de familie pe internet. Ea consideră că astfel de conflicte ar trebui să rămână în familie și să fie rezolvate discret, fără a fi expuse la vedere pentru toată lumea.

Într-un clip postat pe TikTok, Ileana Sterp și-a exprimat dezaprobarea față de comportamentul celor implicați în conflict, subliniind că astfel de dispute publice aduc doar negativitate și ar fi preferabil să fie soluționate intern, fără a fi amplificate pe rețelele sociale.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤