Imagini cu Anca Dumitra însărcinată în 5 luni. Actrița din „Las Fierbinți”, detalii despre sarcină: „Trimestrul unu a fost un pic dificil”

Artista Anca Dumitra, binecunoscută pentru interpretarea rolului Gianinei în serialul de mare succes „Las Fierbinți”, și partenerul său de viață, Manfred Spendier, sunt în culmea fericirii deoarece așteaptă cu nerăbdare sosirea primului membru al familiei lor. Anca, care a intrat în al doilea trimestru de sarcină, a mărturisit că primele luni au fost mai provocatoare, luptându-se cu unele neplăceri, dar acum se simte mult mai bine și și-a recăpătat pofta de mâncare.

Chiar dacă nu au dezvăluit încă sexul copilului, preferând să păstreze această informație în secret pentru moment, Anca Dumitra este încântată de această nouă etapă din viața sa. Actrița, care este însărcinată de aproape șase luni, a participat recent la o sesiune foto specială, unde a arătat cu bucurie burtica ei de gravidă.

Anca Dumitra și Manfred Spendier și-au oficializat legătura pe 17 decembrie 2022, când au spus „Da” în fața autorităților civile. În vara anului precedent, cei doi și-au sărbătorit nunta, devenind soț și soție. Anul 2024 le aduce acum bucuria de a deveni părinți pentru prima dată, iar amândoi sunt profund fericiți de această minunată binecuvântare.

Cu această ocazie fericită, Anca Dumitra a ales să poarte haine care îi evidențiază burtica de gravidă. În cadrul emisiunii „La Măruță”, actrița din „Las Fierbinți” a împărtășit detalii despre sarcina ei.

„Mă simt foarte bine. Nu am nicio problemă, nicio neplăcere, nicio greață în acest al doilea trimestru. Primul trimestru a fost puțin mai dificil, dar nimic grav, doar câteva neplăceri minore, însă acum totul este în regulă. Am energie, am poftă de mâncare. (…)

Am fost la control împreună (n.r. – ea și partenerul ei). Aveam o bănuială, dar am vrut să avem certitudinea, așa că am făcut testul. Inițial am hotărât să păstrăm secretul până la ziua nașterii, care era în câteva zile. Dar nu am reușit, de obicei nu sunt prea bună la păstrarea secretelor”, a declarat Anca Dumitra la PRO TV.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤