Imagini din casa în care Nicușor Dan locuiește cu chirie. Cât plătește lunar: „O cameră și două dormitoare la mansardă”

Nicușor Dan, actualul edil al Bucureștiului, și partenera sa de viață, Mirabela, împreună cu cei doi copii ai lor, trăiesc o viață plină de culoare și istorie în inima Capitalei României. Locuiesc într-un apartament cu o bogată poveste ce se întinde pe parcursul mai multor decenii, situat în sectorul 5 al Bucureștiului, achitând lunar o chirie de 550 de euro pentru acest spațiu plin de caracter.

Povestea lor a început în anul 2005, când Mirabela, studentă la Geografie în București, și Nicușor s-au întâlnit în mod spontan și vibrant în Club A, într-o seară de vară. Între ei a existat o chimie instantanee, iar această întâlnire a dat naștere unei povești de dragoste care a continuat să crească până la căsătoria lor în anul 2016, după alegerile parlamentare.

Chiar dacă își doresc să dețină propria locuință, pentru moment aleg să rămână în chirie. Motivația din spatele acestei alegeri este legată de confortul și stabilitatea pe care actuala lor locuință le oferă. Apartamentul lor a devenit un sanctuar autentic, în care cei doi copii ai lor au crescut și au creat amintiri de neprețuit. Chiar dacă își doresc să dețină o casă proprie în viitor, ei se bucură de prezent și de beneficiile oferite de actuala lor locuință.

Nicușor Dan a explicat în diverse interviuri motivele care îl determină să rămână în chirie. Printre acestea se numără comoditatea localizării actuale, legătura cu cartierul și absența stresului financiar. De asemenea, menționează că are resursele necesare pentru a gestiona orice schimbare sau provocare care ar putea apărea.

Planurile lor pentru viitor includ posibilitatea de a achiziționa o locuință proprie prin intermediul unui credit ipotecar. Această decizie necesită o cercetare atentă și o evaluare a tuturor opțiunilor disponibile, inclusiv găsirea unei locații care să se potrivească nevoilor lor și stilului lor de viață.

În concluzie, Nicușor Dan și Mirabela continuă să-și construiască viața într-un apartament plin de istorie, în inima Bucureștiului. Chiar dacă își doresc să dețină o locuință proprie în viitor, ei apreciază prezentul și se bucură de confortul și stabilitatea oferite de actuala lor locuință.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤