Imagini din culisele emisiunii „Masterchef”. Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au transmis un mesaj special de pe platourile de filmare

În mijlocul lunii aprilie a fost confirmată întoarcerea lui Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu la PRO TV în rolurile de arbitri pentru spectacolul “Maestru Bucătar”. Aceștia au fost cei care au evaluat aspiranții în primele trei sezoane ale emisiunii culinare de mare succes de pe PRO TV.

„Au trecut 12 ani de când PRO TV a lansat programul MasterChef și a prezentat publicului român trei chefi tineri. Multe s-au întâmplat în tot acest timp – Sorin, Florin și Cătălin au devenit unele dintre cele mai îndrăgite și respectate figuri TV din România”, a afirmat directorul de Programe Pro TV, Antonii Mangov.

Cei trei specialiști în bucătărie au început deja filmările pentru spectacol. Practic, ei au înregistrat un anunț publicitar prin care îi îndeamnă pe toți cei interesați să se înscrie la selecția pentru că nu vor fi dezamăgiți!

Florin Dumitrescu: Ai simțit lipsa noastră?

Cătălin Scărlătescu: Haide, recunoaște că da!

Sorin Bontea: Și noi am simțit lipsa ta! Este momentul să-ți duci pasiunea la nivelul Maestru Bucătar. Acum ai chiar și mai multe motive să te înscrii. Să luăm împreună bucatarul! Acesta este dialogul pe care-l poartă cei trei chefi în spotul publicitar care rulează de câteva zile pe postul de televiziune de pe Pache Protopopescu.

După o pauză de 10 ani, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu revin în calitate de arbitri la Maestru Bucătar România, de la Pro TV, bucurându-i pe fanii emisiunii.

Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu se întorc la PRO TV după un deceniu
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut primele declarații despre revenirea la Maestru Bucătar, de la Pro TV.

„Pentru mine, Maestru Bucătar este ca prima mea iubire, care nu se uită niciodată. Aici a început totul. Aici mi-am întâlnit colegii, aici am avut primele interacțiuni cu cei pasionați de arta culinară, aici am purtat primii mei șorțuri, aici am identificat primii bucătari amatori, care astăzi activează cu succes în domeniu. Au trecut 12 ani de când am pășit prima oară în platoul Maestru Bucătar, este ca un nou început. Noi ne-am schimbat în acești ani, nu mai suntem aceiași, am îmbătrânit, unii dintre noi, mai ales Scărlătescu (râde), unii sunt mai serioși, mai ales Dumitrescu (râde)”, a povestit Chef Sorin Bontea.

„Maestru Bucătar este formatul care ne-a propulsat și care a stabilit standardele spectacolelor culinare în România. Este prima noastră dragoste și provocare, iar pasiunea pentru mâncare, care s-a răspândit în locuințele oamenilor de-a lungul timpului, ne-a ajutat pe toți să dezvoltăm o întreagă industrie. Pentru noi, Maestru Bucătar înseamnă începutul, iar acum, dacă cineva mai avea îndoieli, înseamnă și revenirea. În această perioadă în care am trăit diverse experiențe, bucuria de a mă întoarce acasă, la locul de unde a pornit totul, este foarte mare. Mă cuprinde un sentiment de siguranță și liniște și abia aștept să îmi demonstrez mie că visul de a ajuta oamenii să descopere bucataria nu poate să dispară”, a adăugat și chef Florin Dumitrescu.

„Această întoarcere este ca atunci când, după foarte, foarte mult timp, te întorci acasă și revedeți locurile natale, acelea în care te-ai format, ai crescut… Maestru Bucătar este spectacolul care a schimbat gastronomia în România și îmi doresc ca noii concurenți să vină cu mult curaj, avem nevoie de toți rebelii din bucătărie, avem nevoie de toată mâncarea bună și de cei care vor să ne impresioneze cu adevărat”, a mărturisit Cătălin Scărlătescu.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤