Imaginile durerii de la înmormântarea gemenilor morți la Ploiești! Mama micuților, eliberată de la psihiatrie pentru a-i conduce pe ultimul drum

Imaginile durerii vin de la Ploiești, acolo unde gemenii care au căzut de la etajul 10 al unui bloc, în timp ce mama lor făcea un live pe Facebook, au fost conduși pe ultimul drum. Andreea, mama micuților,

a fost externată de la psihiatrie, special pentru a participa la înmormântarea gemenilor.

La casa rudelor celor doi copii s-au făcut ultimele pregătiri pentru înmormântare. Micuții care și-au pierdut

viața într-un mod brutal au fost îngropați în sicrie albe. În imaginile din curtea casei se pot observa cele doua sicrie, mai multe coroane de flori, dar și familia îndurerată de tragedie.

Mirela Vaida, șocată de atitudinea mamei celor doi gemeni

Mirela Vaida, care are un copil de aceeași vârstă cu gemenii care au murit, o pune la zid pe mama lor, care nu a avut grijă de ei de când s-au născut.

„Ne rugăm de stat să nu ne ia copiii, că lor le e cel mai bine lângă mama lor, că numai mama poate să îi iubească și să îi îngrijească, că din puținul ei își rupe de la gură și le pune pe masă. Și iată că sunt situații în

care mai bine îi lua statul și creșteau copiii ăștia fără mamă, dar rămâneau întregi, nu mureau astăzi.

Este strigător la cer, este dureros. Am copil de vârsta lor, și de câte ori văd această știre, îmi imaginez copilul meu mort acolo, căzut de la etajul 10.
Este revoltător! Mama nu avea altă treabă, stădea pe telefon, pe Facebook, asculta manele.

Ea nu avea altă treabă, nu făcea mâncare, nu dădea cu aspiratorul, nu îi făcea băiță ăluia mai mare, nu făcea teme, nu făcea nimic.

Stătea în pat și i-a venit Poliția la ușă să îi spună „Doamnă, ți-au murit copiii, au căzut de la balcon”. Este de nedescris”, a spus, printre lacrimi, Mirela Vaida, în direct.