Impresara Anamaria Prodan a strălucit în noaptea de Revelion. A purtat o ținută de mii de euro

Anamaria Prodan a întrecut toate așteptările de Revelion. Vedeta a petrecut noaptea dintre ani într-unul dintre cele mai exclusiviste locuri din lume alături de mai multe persoane cu o puternică influență în domeniul afacerilor. Iată unde a petrecut Anamaria Prodan și ce îmbrăcăminte în valoare de mii de euro a purtat aceasta.

Majoritatea vedetelor din România au ales să participe în noapte dintre ani la fel de fel de petreceri exclusiviste organizate în diferite localuri din toată țara.

Acestea s-au distrat până dimineața dansând, ascultând muzică și etalându-și ținutele care mai de care mai scumpe în cadrul celui mai așteptat eveniment al anului. Totuși, nu toate persoanele publice din țară au ales să se distreze la acest tip de petreceri. Câteva dintre cele mai

cunoscute personalități s-au gândit că revelionul este un moment ce trebuie prețuit alături de familie și persoanele dragi din viața lor, așa că au ales să facă trecerea dintre ani acasă, înconjurate de cei mai importanți oameni din viața lor.

Anamaria Prodan face parte din categoria persoanelor care au luat decizia de a petrece Revelionul într-unul dintre cele mai exclusiviste locuri din lume. Vedeta a ales să se distreze în noaptea dintre ani la unul

dintre cele mai scumpe și elegante restaurante din Emiratele Arabe Unite, în Dubai, alături de câteva persoane misterioase.

Cum s-a prezentat Anamaria Prodan la petrecerea de Anul Nou

Anamaria Prodan este deja cunoscută în ochii publicului pentru stilul său vestimentar extravagant și foarte scump, iar în noaptea de Revelion vedeta nu a ezitat să își etaleze garderoba exclusivistă. Impresara a purtat la petrecerea dintre ani o rochie în valoare de câteva mii de euro de la una dintre cele mai cunoscute case de modă de lux.

Nu numai obiectul vestimentar are o valoare uriașă, ci și accesoriile pe care Anamaria Prodan le-a folosit ca să își pună în evidență apariția.Acestea costă de asemenea sume exorbitante, în valoare de sute de mii de euro.

Concediul în Dubai al Anamariei Prodan nu putea fi complet fără oportunitatea unei băi la piscină, astfel, pe lângă ținuta pe care impresara de fotbal a ales să o poarte la petrecerea din noaptea dintre ani, ea a încărcat pe contul său personal de Instagram un videoclip în costum de

baie. Conform descrierii și a cuvintelor pe care vedeta le-a adresat urmăritorilor săi în videoclip, se observă că scopul acestuia a fost de a le arăta fanilor săi că reușește să arate impecabil fără a folosi programe de editare foto sau filtre de înfrumusețare. Comentariile urmăritorilor săi au fost în mare parte apreciative, aceștia lăudând-o pe frumoasa vedetă pentru felul în care reușește să își mențină silueta.

„Bine totul, da? Deci? Pot să mă prezint așa la piscină? Ă? OK sau nu? Și costumul de baie nou! Nou totul! Ia? Oare pot să mă prezint și eu la 49 de ani așa, la piscină? Hai ca sunt bine! Ca să nu mai fie photoshop, nu? Ce ziceți?”, a spus Anamaria Prodat în videoclipul încărcat pe contul său personal de Instagram.

Cu cine a petrecut Anamaria Prodan Revelionul

Așa cum era de așteptat, Anamaria Prodan a petrecut Revelionul împreună cu mai multe persoane influente atât din România, cât și din străinătate. Unul dintre invitații la eveniment a atras totuși atenția fanilor impresarei în mod particular. Bărbatul cu care Anamaria Prodan

a petrecut noaptea dintre ani și cu care s-a fotografiat a devenit rapid subiect de interes pentru urmăritorii vedetei, care au început la scurt timp să facă speculații despre relația dintre cei doi.

Misteriosul bărbat din imaginile postate de Anamaria Prodan este nimeni altul decât Tudor Oroș, un antreprenor de succes de origine română stabilit în Emiratele Arabe Unite de câțiva ani. În ciuda așteptărilor fanilor impresarei conform cărora cei doi ar forma un nou cuplu, adevărul este

că Tudor Oroș este un bărbat căsătorit, într-o relație fericită împreună cu soția sa care lucrează în domeniul muzical.

Într-una din fotografiile postate de impresară pe contul său personal de Instagram apar majoritatea persoanelor cu care aceasta a petrecut Revelionul. Descrierea pe care Anamaria Prodan a folosit-o pentru poză face trimitere la statutul său și al persoanelor din jurul ei.

„Just ME in my WORLD! With powerful people around me like my family raised me” (trad.: „ Doar eu în lumea mea! Alături de persoane puternice în jurul meu, așa cum am fost crescută de familia mea”), a scris AnaMaria Prodan pe Instagram.

Ce i-a transmis Anamaria Prodan fostului soț în noaptea dintre ani

Pe lângă fotografiile obișnuite postate pe rețelele de socializare de frumoasa impresară, aceasta nu s-a putut abține și a transmis un mesaj subtil către  Laurențiu Reghecap și actuala sa iubită Corina Caciuc. Anamaria Prodan o folosit în cadrul uneia dintre descrierile pentru o imagine de pe contul său de Instagram un cuvânt dur, cu trimitere directă către fostul soț: scrie kanald.ro

➦ CITEȘTE ȘI... ➤