Încă de când avea doar 2 ani, Fiul Manuelei Hărăbor a fost diagnosticat cu autism. Cum arată Andrei acum, la 29 de ani

Andrei, băiatul Manuelei Hărăbor, care suferă de autism, are acum 29 de ani și seamănă leit cu mama lui.

La doar doi ani a fost diagnosticat cu autism, iar mama lui a avut grijă să ducă o viață cât se poate de normală.

Acum, actrița este mândră de băiatul ei și spune că fiul său “știe esența iubirii”.

„El din tot sufletul lui realizează când face câte o boacănă. Andrei știe esența iubirii, pentru că el așa comunică.

El este făcut din sentimentul ăsta al iubirii. E în stare să facă orice ca să împace ființa iubită, respectiv eu. Lucrul ăsta ar trebui să fie învățat de fiecare dintre noi.

Societatea îți pune amprenta, începe acea luptă pentru posesiune, pentru locul din societate. Teama noastră este ce se va întâmpla.

La nivel emoțional, ei nu au recuperare, ei nu au trecut în societatea exterioară, nu și-au găsit niște arme de apărare”, spunea Manuela Hărăbor.

 

„Niciodată nu am avut o satisfacție mai mare decât aceea când Andrei mă face să mă simt centrul universului. Ne spunem

«te iubesc» de dimineața până seara, ne spunem de zeci de ori pe zi. Seara, după ce ne spunem rugăciunea, la fel procedăm.

De fiecare dată când face o boacănă știe care e cuvântul magic. Nu suportă să mă vadă supărată. Iar acel «te iubesc» rostit

de el e cea mai bună doctorie’, mărturisea Manuela Hărăbor, anul trecut, pentru Libertatea.

 

Cine este Manuela Hărăbor?

Actrița Manuela Hărăbor s-a născut pe data de 2 aprilie 1968, în București. A absolvit în 1991 Universitatea Națională de

Artă Teatrală și Cinematografică “Ion Luca Caragiale” din București. A debutat la vârsta de 4 ani, în filmul Veronica (1972).

Manuela Hărăbor a devenit cunoscută în rolul Siminei, din filmul Pădureanca (1987). În ceea ce privește viața personală, Manuela Hărăbor a fost căsătorită de trei ori și are un copil. (sursa – Wikipedia)

Manuela Hărăbor spune că fiul său „știe esența iubirii” și că este în stare să facă orice pentru cei pe care îi iubește.

„El din tot sufletul lui realizează când face câte o boacănă. Andrei știe esența iubirii, pentru că el așa comunică.

El este făcut din sentimentul ăsta al iubirii. E în stare să facă orice ca să împace ființa iubită, respectiv eu. Lucrul ăsta ar trebui să fie învățat de fiecare dintre noi”, a spus actrița.

➦ CITEȘTE ȘI... ➤